Football Talk

Καραπαπάς: «Καμία Θύρα 7 δεν έδιωξε τον Μίτσελ - Παραιτήθηκε τελεία και παύλα»

Καραπαπάς: «Καμία Θύρα 7 δεν έδιωξε τον Μίτσελ - Παραιτήθηκε τελεία και παύλα»
Την απάντησή του σε όσους αφήνουν να εννοηθεί πως η απομάκρυνση του Μίτσελ από τον πάγκο του Ολυμπιακού δεν ήταν δική του απόφαση, έδωσε ο Κώστας Καραπαπάς μέσω story στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram
Η αιφνίδια φυγή του Μίτσελ από τον «ερυθρόλευκο» πάγκο το απόγευμα της Δευτέρας (3/4) και μετά την ισοπαλία στο ματς με τον Άρη, έκανε αρκετούς να αναρρωτηθούν κατά πόσον ήταν όντως απόφαση του ίδιου του Ισπανού να παραιτηθεί.

Και για το λόγο αυτό και παρά την επίσημη θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο Κώστας Καραπαπάς «άστραψε» και βρόντηξε μέσω stoy στο instagram.

«Τώρα μου λένε η Θύρα 7 έδιωξε τον Μίτσελ. Ο Μίτσελ παραιτήθηκε. Τελεία και παύλα! Όλα τα άλλα τα βάζουν στο τραπέζι όσοι θέλουν να έχουμε διχόνοια! Καμία Θύρα 7 δεν έδιωξε τον Μίτσελ λοιπόν. Ούτε έδιωξε κανέναν, ούτε έφερε κανέναν. ΟΚ; Ο Μίτσελ παραιτήθηκε. 

Όσοι λοιπόν έπιασαν τα πληκτρολόγια για να τα χώσουν στη διοίκηση, στη Θύρα 7, στον Μίτσελ (αναφέρεται σε Ολυμπιακούς) ας αναρωτηθούν: που είναι η θέση τους αύριο; Στα social media ή στην εξέδρα δίπλα στον Ολυμπιακό σε ένα ματς που χρειαζόμαστε όλοι ότι πιο πολύτιμο έχει ο Ολυμπιακός; Δηλαδή τον πύρινό του κόσμο» τα όσα αναφέρει ο παράγοντας των Πειραιωτών.
IMG-ae05f4459014c80e566315ce53612cc4-V_1_1.jpg

www.bnsports.gr
 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0