Football Talk

Μπιέλ: «Μου προκάλεσε έκπληξη η παραίτηση Μίτσελ!»

Μπιέλ: «Μου προκάλεσε έκπληξη η παραίτηση Μίτσελ!»

Δεν αποτέλεσε μία αναμενόμενη εξέλιξη η παραίτηση του Μίτσελ Γκονζάλεθ από τον Ολυμπιακό για τον Πεπ Μπιέλ…

Τις πρώτες του δηλώσεις δίχως τον Μίτσελ Γκονζάλεθ να αποτελεί τον προπονητή του, έκανε ο Πεπ Μπιέλ, ο οποίος δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη, αλλά επισήμανε πως σε μία τέτοια κατάσταση, άπαντες πρέπει να δείχνουν σεβασμό.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Πεπ Μπιέλ:

Για το αν σοκαρίστηκε με την παραίτηση του Μίτσελ:

«Η αλήθεια είναι πως μου προκάλεσε έκπληξη όταν άκουσα αυτή την είδηση, όμως πρέπει πάντα να σεβόμαστε τις αποφάσεις του οποιουδήποτε. Αυτή τη στιγμή το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να συγκεντρωθούμε στη δουλειά μας.»

Για το αν θα επηρεαστεί η ομάδα με την αλλαγή προπονητή:

«Νομίζω πως δεν θα επηρεαστούμε πάρα πολύ γιατί ο καινούργιος προπονητής είναι κοντά μας εδώ και πάρα πολύ καιρό. Μας βλέπει να προπονούμαστε, ξέρει τους παίκτες και γνωρίζει πολύ καλά πως λειτουργούμε όλη τη σεζόν. Δεν ξέρω ποιες είναι ίσως οι νέες ιδέες που θα χρειαστεί να αφομοιώσουμε, ωστόσο νομίζω πως έχουμε ένα δεμένο σύνολο εδώ και αρκετό καιρό και δε νομίζω να δούμε μεγάλες αλλαγές.»

Για το μάθημα που τους έδωσε το ματς με τον Άρη:

«Το μάθημα αυτό το γνωρίζαμε ήδη γιατί μας είχε ξανασυμβεί. Ποτέ δεν πρέπει να επαναπαύεσαι σε κάποιο παιχνίδι και να χαλαρώνεις. Εμείς χαλαρώσαμε για 10 λεπτά και είδαμε τι έγινε. Ο αντίπαλος το εκμεταλλεύτηκε αυτό και δεχθήκαμε δύο γκολ. Νομίζω πως αυτό που πρέπει να σκεφτόμαστε είναι πως ήμασταν πολύ καλοί σε μεγάλο κομμάτι του παιχνιδιού. Παίξαμε πολύ καλά, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και έτσι θα πρέπει να είμαστε πάντα. Είμαστε μια ομάδα δυνατή, έχουμε ικανότητες και αυτό πρέπει να σκεφτόμαστε.»

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ:

«Όλα τα παιχνίδια από δω και πέρα πρέπει να τα βλέπουμε ως τελικούς γιατί χρειαζόμαστε τους βαθμούς και χρειαζόμαστε να αποδείξουμε ποιοι είμαστε. Επομένως έτσι πρέπει να αντιμετωπίσουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος, σαν τελικούς.»

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0