Football Talk

Έβερτον – Τότεναμ 1-1: Η εκδίκηση του… Κιν

Έβερτον – Τότεναμ 1-1: Η εκδίκηση του… Κιν

Σπουδαίο βαθμό πήρε η Έβερτον απέναντι στην Τότεναμ στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, παρά το γεγονός πως τα «ζαχαρωτά» αγωνιζόντουσαν με παίκτη λιγότερο από το 58’. Με 10 τελείωσαν το παιχνίδι και οι φιλοξενούμενοι.

Η Έβερτον έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού με τον κεραυνό του Κιν κάνοντας το 1-1 απέναντι στην Τότεναμ για την 29η αγωνιστική της Premier League. Με 10 παίκτες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι και οι δύο ομάδες.

Η πρώτη σπουδαία φάση του παιχνιδιού ανήκει στην Έβερτον μόλις στο 2ο λεπτό. Ο Γκρέι με μία όμορφη κίνηση ξεμαρκαρίστηκε από τον προσωπικό του αντίπαλο, αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Η απάντηση για την Τότεναμ ήρθε στο 9’ με τον Κέιν. Ο Άγγλος επιθετικός έφτασε κοντά στο γκολ αλλά το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε πάνω στην γραμμή από τους αμυντικούς των γηπεδούχων.

Στην εκπνοή του ημιχρόνου ο Σον λίγο έλειψε από το να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του. Το σουτ του Νότιο Κορεάτη όμως βρήκε σε ετοιμότητα τον Πίκφορντ.

Τα «ζαχαρωτά» έμειναν με 10 παίκτες στο 58’ μετά τη αψυχολόγητη ενέργεια του Ντουκουρέ απέναντι στον Κέιν. Ο διαιτητής απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον μέσο από το Μάλι.

Με το αριθμητικό πλεονέκτημα τα «σπιρούνια» κατάφεραν να βρουν τελικά τον δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 68ο λεπτό ο Κέιν εκμεταλλεύτηκε την παράβαση εντός έδρας του Κιν και δεν αστόχησε από την «λευκή βούλά» για το 1-0.   

Κόκκινη κάρτα και για την Τότεναμ στο 88’. Μετά από ένα σκληρό μαρκάρισμα ο Μόουρα αποβλήθηκε απευθείας από τον διαιτητή της αναμέτρησης.

Ο Κιν πήρε την «εκδίκηση» του στο 90’ ισοφαρίζοντας με έναν πραγματικό «κεραυνό». Τρομερή έμπνευση του Άγγλου αμυντικού, ο οποίος δεν δίστασε να δοκιμάσει το πόδι του από μακριά και δικαιώθηκε. Με το γκολ αυτό «έσβησε» και το λάθος του στην φάση του πέναλτι μερικά λεπτά πιο πριν.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Έβερτον (Σ. Ντάις): Πίκφορντ, Κόλμαν (77΄ Μικολένκο), Κιν, Ταρκόφσκι, Γκόντφρεϊ, Ιβόμπι, Ντουκουρέ, Γκέιγ, Ονάνα (84' Ντέιβις), ΜακΝιλ, Γκρέϊ (77' Σίμς)

Τότεναμ (Κ. Στελίνι): Λιορίς, Λενγκλέ ( 77' Σάντσες), Ντάιερ, Ρομέρο, Πέρισιτς, Χόιμπιεργκ, Σκιπ, Πόρο, Σον (82' Μόουρα), Κουλουσέφσκι, Κέιν

www.bnsports.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0