Football Talk

Ολυμπιακός: Επιστροφή Σισέ και Χάμες κόντρα στον ΠΑΟΚ!

Ολυμπιακός: Επιστροφή Σισέ και Χάμες κόντρα στον ΠΑΟΚ!

Ο Ζοσέ Ανιγκό προσανατολίζεται να ενεργοποιήσει ξανά τον Σισέ ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη (5/4), ενώ στη διάθεση του θα βρίσκεται και ο Χάμες Ροντρίγκες που προπονήθηκε κανονικά. 

Ο Ζοσέ Ανιγκό ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στον πάγκο του Ολυμπιακό σε ένα εξαιρετικά κρίσιμο ματς απέναντι στον ΠΑΟΚ. Ο Γάλλος τεχνικός βρισκόταν όλο αυτό τον καιρό στο πλευρό του Μίτσελ και φυσικά γνωρίζει τα πάντα για την ομάδα. Περιθώρια για πολλές αλλαγές δεν υπάρχουν αφού μεσολαβούν λίγες ώρες για την αναμέτρηση με τον “δικέφαλο του βορά”, ωστόσο φαίνεται θα υπάρξουν κάποιες διαφοροποιήσεις συγκριτικά με το τελευταίο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα ο Ανιγκό προσανατολίζεται στο να ενεργοποιήσει ξανά μετά από αρκετό καιρό τον Παπέ Αμπού Σισέ. Οι ενοχλήσεις που αισθάνθηκε ο Μπα στο ματς με τον Άρη και η κακή εμφάνιση του Ρέτσου πιθανότατα θα φέρουν και πάλι τον Σενεγάλέζο στόπερ στην αποστολή. Φέτος ο Σισέ έχει αγωνιστεί μόλις σε τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος, ενώ τελευταία φορά που έπαιξε βασικός ήταν στις 2 Οκτώβρη, στο ντεμπούτο του Μίτσελ!

Την ίδια ώρα φαίνεται πως ο προπονητής του Ολυμπιακού θα μπορεί να υπολογίζει και στις υπηρεσίες του Χάμες Ροντρίγκες. Ο Κολομβιανός σούπερ σταρ προπονήθηκε κανονικά την Δευτέρα και αν δε συμβεί κάποιο απρόοπτο θα τεθεί στη διάθεση του Ανιγκό για το μεγάλο ματς της Τετάρτης (5/4, 21:00).

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0