Football Talk

Super League 2: Χωρίς άγχη η Κηφισιά, 3-0 το Αιγάλεω – Ευρεία νίκη για την Αναγέννηση Καρδίτσας (video)

Super League 2: Χωρίς άγχη η Κηφισιά, 3-0 το Αιγάλεω – Ευρεία νίκη για την Αναγέννηση Καρδίτσας (video)

Άνετη νίκη με 3-0 εκτός έδρας πέτυχε η Κηφισιά επί του Αιγάλεω, ενώ η Αναγέννηση Καρδίτσας θριάμβευσε με σκορ 4-1 κόντρα στον Διαγόρα.

Ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο βρέθηκε η Κηφισιά, η οποία μετέτρεψε σε περίπατο την αναμέτρηση με το Αιγάλεω. Η ομάδα του Γιώργου Πετράκη επικράτησε 3-0, έχοντας σε ένα ακόμη ματς πρωταγωνιστές το δίδυμο Κουιρουκίδη – Τετέι.

Το «Σίτι» είχε δύσκολο έργο εξ αρχής, αλλά τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα, όταν στο 18’ ο γκολκίπερ Σκαφίδας αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, καθώς βρήκε την μπάλα με τα χέρια εκτός περιοχής.


Η Κηφισιά εκμεταλλευόμενη το αριθμητικό πλεονέκτημα, πήγε στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ με 2-0. Ο Κουιρουκίδης ήταν αυτός που «άνοιξε» το δρόμο προς τη νίκη με κεφαλιά στο 26’, ενώ ο Τετέι στο 45+1’ προ κενής εστίας έκανε το 2-0.


Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Γκίνη με πλασέ στο 56’ μετά από ωραία ενέργεια του Τετέι. Έτσι, η Κηφισιά έφτασε τους 43 βαθμούς, ούσα στο +6 από τον 2ο Απόλλωνα Σμύρνης.

 

Στην έτερη αναμέτρηση της ημέρας για τον Α’ όμιλο της Super League 2, η Αναγέννηση Καρδίτσας επικράτησε 4-1 του Διαγόρα και παρέμεινε στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Μόλις στο 9’ ο Μπούζας έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους, με τους Ροδίτες να έχουν δοκάρι στο 11’ για να ισοφαρίσουν. Η Αναγέννηση στο 26’ κατάφερε να βρει και δεύτερο γκολ με τον Γιάκο, ενώ με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους (47’) ο ίδιος «καθάρισε» τη νίκη.

Το δείκτη του σκορ στο 4-0 ανέβασε ο Πολίτης στο 67' με τους φιλοξενούμενους να αρκούνται απλά στη μείωση του σκορ με τον Παραστατίδη στο 72ο λεπτό.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0