Football Talk

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Μία ημέρα μετά και κανείς δεν ξέρει γιατί ακύρωσε το γκολ του Άμραμπατ ο Κουλμπάκοφ!

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Μία ημέρα μετά και κανείς δεν ξέρει γιατί ακύρωσε το γκολ του Άμραμπατ ο Κουλμπάκοφ!

Οι ερωτήσεις των ανθρώπων της ΑΕΚ στον διαιτητή του χθεσινού ντέρμπι – Τι έγινε στο ημίχρονο, τι έγινε μετά το τέλος του αγώνα και ποια η αντίδραση του ρέφερι

Γράφει ο Θοδωρής Καρβουνιάρης

Έχουν περάσει πολλές ώρες από το φινάλε του αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, όπου βρήκε μεγάλη νικήτρια την ΑΕΚ με γκολ του Σέρχιο Αραούχο. Τόσες ώρες μετά και η απορία πάντως όλων παραμένει: γιατί ακυρώθηκε το γκολ του Νορντίν Άμραμπατ στο 7’; Απάντηση δεν έχει υπάρξει και είναι όπως φαίνεται πιθανό να μην υπάρξει ποτέ!

Κανείς δεν ξέρει για ποιο λόγο ο διαιτητής Κουλμπάκοφ ακύρωσε αυτό το γκολ της ΑΕΚ, στήνοντας τη μπάλα να συνεχιστεί το παιχνίδι σε ένα σημείο όπου δεν είχε γίνει απολύτως τίποτα! Οι αντιδράσεις της ΑΕΚ έντονες φυσικά! Και στο γήπεδο και στα social media. Τα στελέχη της ΠΑΕ ΑΕΚ προσπάθησαν να μάθουν από τον ίδιο τον Κουλμπάκοφ γιατί ακύρωσε το γκολ και μάλιστα τον ρώτησαν σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις χρονικά.

Στο ημίχρονο όταν υπήρξαν πολύ έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς ΑΕΚ, ο διαιτητής και οι βοηθοί του δεν είπαν κουβέντα! Δεν έδωσαν καν στίγμα…! Ούτε ο τέταρτος διαιτητής μπορούσε να ρίξει «φως» στην υπόθεση!

Μετά το τέλος του αγώνα και λίγο πριν αποχωρήσουν οι διαιτητές από την Τούμπα, οι άνθρωποι της ΑΕΚ πλησίασαν πάλι τον Κουλμπάκοφ και πολύ ήρεμα του ζήτησαν ευγενικά και χωρίς καμία ένταση να τους πει τι ακριβώς είδε και έδωσε ακυρώνοντας το καθαρό γκολ του Άμραμπατ. Και στη δεύτερη περίπτωση πάλι ο Λευκορώσος διαιτητής δεν είπε τίποτα. Μόνο που αυτή τη φορά έκανε μία χαρακτηριστική κίνηση με τους ώμους, σα να λέει πως δεν ξέρει κι αυτός τι έδωσε! Τουλάχιστον, έτσι μετέφρασαν την κίνησή του αυτή οι άνθρωποι της ΑΕΚ.

Εν κατακλείδι, θα μείνει όπως φαίνεται πάντα ένα άλυτο μυστήριο αυτή η ιστορία και το ερώτημα «γιατί ακυρώθηκε το γκολ της ΑΕΚ δεν θα βρει ποτέ απάντηση!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0