Football Talk

Οι 5+1 στιγμές της 26ης αγωνιστικής της Bundesliga: «Καθάρισε» η Μπάγερν Μονάχου στο ντεμπούτο Τούχελ, με φόρα η Λεβερκούζεν, Χόφενχαϊμ για παραμονή! (video)

Οι 5+1 στιγμές της 26ης αγωνιστικής της Bundesliga: «Καθάρισε» η Μπάγερν Μονάχου στο ντεμπούτο Τούχελ, με φόρα η Λεβερκούζεν, Χόφενχαϊμ για παραμονή! (video)

Η 26η αγωνιστική της Bundesliga ολοκληρώθηκε με αλλαγές στα υψηλά και χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Εντυπωσιακή η Μπάγερν Μονάχου στο ντέρμπι με την Μπορούσια Ντόρτμουντ, συνεχίζει την ανοδική της πορεία η Λεβερκούζεν με τον Αλόνσο στον πάγκο, ενώ η Στουτγκάρδη του Ντίνου Μαυροπάνου έχασε και πλέον μπλέκει για τα καλά!

Η αναμονή για την 26η αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος ήταν μεγάλη. Το σούπερ ντέρμπι ανάμεσα στους δύο πρωτοπόρους ξεχώριζε. Οι Βαυαροί ωστόσο έδειξαν από νωρίς ποιος είναι το αφεντικό και έφτασαν σε μια εύκολη επικράτηση.

Χόφενχαϊμ και Μπάγερ Λεβερκούζεν συνέχισαν με επιτυχίες, ενώ αντίθετα Λειψία και Στουτγκάρδη απογοήτευσαν, επιβεβαιώνοντας πως βρίσκονται σε άσχημο φεγγάρι.

«Αέρας» η Μπάγερν Μονάχου στο ντεμπούτο Τούχελ!

Θρίαμβος της Μπάγερν Μονάχου στο ντέρμπι με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ. Οι Βαυαροί συνέχισαν την παράδοση των νικών με ευρύ σκορ επί της Ντόρτμουντ, σε ένα «ονειρικό» ντεμπούτο για τον Τόμας Τούχελ.

Δήλωση τίτλου για την ομάδα του Μονάχου, που ανέβηκε στην πρώτη θέση της Bundesliga με αυτή την εμφατική νίκη.

Μάιντζ για Ευρώπη, Λειψία σε κρίση!

Η Μάιντζ «άλωσε» τη Ρέντ Μπουλ Αρένα, με το 3-0 επί της Λειψίας να της δίνει ελπίδες για μια θέση που οδηγεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν. Στην 8η θέση η ομάδα του Σβένσον και στο -1 από τα προκριματικά του Europa Conference League.

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τη Λειψία, που προβληματίζει και μοιραία έχει υποχωρήσει στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Σηκώνει κεφάλι η Χόφενχαϊμ

Η Χόφενχαϊμ είχε βρεθεί σε δεινή βαθμολογική θέση, δίχως νίκη από την έναρξη του 2023. Το αρνητικό σερί έλαβε τέλος στην περασμένη αγωνιστική, ενώ και αυτή την εβδομάδα πήρε μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Βέρντερ Βρέμης.

Με γκολ των Κράμαριτς και Μπάουμγκαρτνερ, κυριάρχησε στη Βρέμη και πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα. Εκτός της επικίνδυνης ζώνης μετά από καιρό, ενώ ακολουθεί ματς «φωτιά» απέναντι στη Σάλκε.

Σε δύσκολη θέση η Στουτγκάρδη

Η ομάδα του Ντίνου Μαυροπάνου γνώρισε την ήττα με 3-0 από την Ουνιόν Βερολίνου. Τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία ματς για τη Στουτγκάρδη, που «βυθίστηκε» στον πάτο της βαθμολογίας.

Κακή αγωνιστική περίοδος για το σύνολο του Μπρούνο Λαμπαντία, που χρειάζεται άμεσα βαθμούς για να ελπίζει σε κάτι καλύτερο.

Ο Αλόνσο «χτίζει» σερί στο Λεβερκούζεν

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν συνεχίζει να εντυπωσιάζει υπό τις οδηγίες του Τσάμπι Αλόνσο. Μετά τη μεγάλη νίκη επί της Μπάγερν Μονάχου, οι «ασπιρίνες» επικράτησαν της Σάλκε με 3-0.

Τέταρτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα, με πρωταγωνιστές τους συνήθεις υπόπτους Φρίμπονγκ και Ντιαμπί. Έτσι, μπαίνει δυναμικά πλέον στη διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου, με το μομέντουμ να είναι σίγουρα υπέρ της.

Μοιράιος Άρνολντ, «λυτρωτής» Ενμετσά για την Βόλφσμπουργκ!

Συναρπαστικό ματς στην Βόλφσβάγκεν Αρένα, ανάμεσα σε Βόλφσμπουργκ και Άουγκσμπουργκ. Το τελικό 2-2 δεν αφήνει καμία ομάδα ικανοποιημένη, με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι στη γενική εικόνα.

Ο αρχηγός Μαξιμίλιαν Άρνολντ βρέθηκε σε κακό βράδυ και λίγο έλειψε να γίνει μοιραίος. Μόλις στο δεύτερο λεπτό, σημείωσε αυτογκόλ, δίνοντας προβάδισμα στην Άουγκσμπουργκ. Αργότερα αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι , χάνοντας την ευκαιρία να ισοφαρίσει.

Ο Μπερίσα σκόραρε το δεύτερο γκολ των φιλοξενούμενων, όμως στα τελευταία πέντε λεπτά του αγώνα, η Βόλφσμπουργκ ισοφάρισε. Ο Βάλντσμιντ μείωσε αρχικά και ο Ενμετσά έφερε το ματς στα ίσια στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων, λυτρώνοντας την ομάδα του.

Πάνος Κορομηλάς

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0