Football Talk

Γκαλτιέ: «Φάντασμα ο Μέσι; Οι αποδοκιμασίες είναι σκληρές»

Γκαλτιέ: «Φάντασμα ο Μέσι; Οι αποδοκιμασίες είναι σκληρές»

Ακόμη μια απογοητευτική εμφάνιση για την Παρί Σεν Ζερμέν και όγδοη ήττα μέσα στο 2023. Στο στόχαστρο των οπαδών βρέθηκε ο Λιονέλ Μέσι, όμως ο προπονητής του τον υπερασπίστηκε μετά τη λήξη του ματς.

Η Παρί Σεν Ζερμέν ηττήθηκε από τη Λυών, σε ένα ματς που ο Λιονέλ Μέσι αποδοκιμάστηκε από τους φίλους των Παριζιάνων. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Κριστόφ Γκαλτιέ , υπερασπίστηκε τον ποδοσφαιριστή του, τονίζοντας πως οι αποδοκιμασίες είναι σκληρές.

«Φάντασμα ο Μέσι; Δεν συμμερίζομαι την γνώμη σας. Οταν πρέπει να αντιστρέψεις μια κατάσταση, ο Λέο είναι σε θέση με μια ιδιοφυή ενέργεια, σε μία στιγμή, να χρησιμοποιήσει την μπάλα, για να κάνει μια ασίστ ή να σκοράρει. Ποτέ δεν σκέφτηκα να τον αντικαταστήσω. Ισως πρέπει να αναθεωρήσουμε αυτόν τον επιθετικό τρόπο παιχνιδιού. Είναι σκληρές οι αποδοκιμασίες. Ο Λέο, είναι ένας παίκτης που δίνει πολλά, που έδωσε πολλά στην αρχή της σεζόν και ήταν σκόρερ και πασέρ το 2023. Είναι ο διαμεσολαβητής μας και γύρω απ' αυτόν, πρέπει να λειτουργήσεις υπερβατικά. Δεν περιμένω τα πάντα από τον Λέο και τον Κιλιάν».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0