Football Talk

Νάπολι – Μίλαν 0-4: Καταιγιστικοί οι «ροσονέρι» έστειλαν… μήνυμα για το Champions League

Νάπολι – Μίλαν 0-4: Καταιγιστικοί οι «ροσονέρι» έστειλαν… μήνυμα για το Champions League

Η Μίλαν διέλυσε με 4-0 τη Νάπολι, δέκα ημέρες πριν τον μεταξύ τους προημιτελικό για το Champions League.

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε την αναμέτρηση της 28ης αγωνιστικής στη Serie A η Μίλαν, η οποία έφτασε σε θρίαμβο με 4-0 στην έδρα της Νάπολι. Πρώτη νίκη για τους «ροσονέρι» μετά από τρεις αγώνες στο πρωτάθλημα και έτσι σκαρφάλωσαν στην 3η θέση του πίνακα με 51 βαθμούς.

Οι «παρτενοπέι» παρουσίασαν ένα πολύ κακό πρόσωπο και ένα μήνα μετά την εντός έδρας ήττα από τη Λάτσιο, υπέστησαν ακόμα μία. Παρά το αρνητικό αποτέλεσμα βέβαια, η ομάδα του Σπαλέτι παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας, στο +16 από τη 2η Λάτσιο και είναι απίθανο να χάσει τον τίτλο, 10 αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Ο Ράφαελ Λεάο ήταν αυτός που «άνοιξε» το σκορ στο 17’ μετά από ωραία πάσα του Μπραχίμι Ντίαζ, ο οποίος στο 25’ έγινε από δημιουργός, εκτελεστής για το 2-0.


Στο δεύτερο μέρος, ο Πορτογάλος φορ πήρε ξανά το όπλο του και στο 59’ «έγραψε» το 3-0, ενώ ο Σαλεμάκερς στο 67’ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Μίλαν.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Νάπολι (Λ. Σπαλέτι): Μέρετ, Ντι Λορέντσο, Ραχμάνι, Κιμ, Ρούι, Ανγκισά, Λομπότκα (68' Ελμάς), Ζιελίνσκι (68' Εντομπελέ), Πολιτάνο (68' Λοσάνο), Σιμεόνε (77' Ρασπαντόρι), Κβαρατσχέλια

Μίλαν (Σ. Πιόλι): Μενιάν, Καλάμπρια, Κιάερ, Τομόρι, Ερνάντεζ, Μπενασέρ (83' Μπακαγιόκο), Τονάλι, Ντίαθ (57' Σαλεμάκερς), Κρούνιτς (83' Ντε Κετελάρ), Λεάο (74' Οριγκί), Ζιρού (74' Ρέμπιτς)

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0