Football Talk

ΑΕΚ για το ακυρωθέν γκολ του Άμραμπατ: «Η μεγαλύτερη διαιτητική σφαγή στο ελληνικό πρωτάθλημα»

ΑΕΚ για το ακυρωθέν γκολ του Άμραμπατ: «Η μεγαλύτερη διαιτητική σφαγή στο ελληνικό πρωτάθλημα»

Η ΑΕΚ βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αλλά το γκολ δεν μέτρησε, κάτι που προκάλεσε την «οργή» των «κιτρινόμαυρων».

Σχετικά Άρθρα

Μόλις στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης στην Τούμπα, η ΑΕΚ εκμεταλλεύτηκε ένα ολέθριο λάθος του Σβαμπ και σκόραρε. Συγκεκριμένα, ο Πινέδα επωφελήθηκε από το λάθος γύρισμα του Αυστριακού, έφτασε απέναντι από τον Κοτάρσκι και την κατάλληλη στιγμή «έσπασε» την μπάλα στον Άμραμπατ, ο οποίος την έσπρωξε στα δίχτυα.

Το γκολ ωστόσο δεν μέτρησε μετά από υπόδειξη του Λευκορώσου ρέφερι, Κουλμπάκοφ. Κανείς ωστόσο δεν κατάλαβε το λόγο της απόφασης, κάτι που προκάλεσε την οργή των «κιτρινόμαυρων».

Αναλυτικά οι αναρτήσεις της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«7’ Απίστευτο! Η ΑΕΚ εκμεταλλεύεται λάθος γύρισμα που καταλήγει σε αντεπίθεση και γκολ του Άμραμπατ, ο διαιτητής το ακυρώνει χωρίς να ξέρει κανείς γιατί. Το σκάνδαλο του αιώνα!!!»

«Η συνέχεια του ματς της Τούμπας μετά από αυτό που είδαμε, προκαλεί τη νοημοσύνη όσων το παρακολουθούν. Έχουμε ζήσει την μεγαλύτερη διαιτητική σφαγή στο ελληνικό πρωτάθλημα εδώ και χρόνια. Είναι κωμικοτραγικό απλά…»

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0