Football Talk

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Με Σβαμπ οι «ασπρόμαυροι» - Κράτησε στην κορυφή της επίθεσης τον Αραούχο ο Αλμέιδα!

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Με Σβαμπ οι «ασπρόμαυροι» - Κράτησε στην κορυφή της επίθεσης τον Αραούχο ο Αλμέιδα!
Γνωστές έγιναν οι ενδεκάδες των δύο «δικεφάλων» για το μεγάλο ντέρμπι της 2ης Αγωνιστικής της Super League. Τον Σβαμπ επέλεξε για βασικό αντί του Ντάντας ο τιμωρημένος Λουτσέσκου ενώ από την άλλη, ο Ματίας Αλμέιδα δεν ξεκινά με τον Λιβάι Γκαρσία. Σιντιμπέ αντί Ρότα στα δεξιά της άμυνας.
Σχετικά Άρθρα
Το μεγάλο παιχνίδι της δεύτερης στροφής της Super League λαμβάνει χώρα στην Τούμπα με τους δύο «δικεφάλους» να κοντράρονται.

Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις η ενδεκάδα του... απόντα Λουτσέσκου, ο οποίος προτίμησε τον Σβαμπ αντί του Ντάντας. Όσον αφορά την «Ένωση», ο Ματίας Αλμέιδα διατήρησε στην κορυφή της επίθεσης τον Αραούχο και τον Πινέδα στο αρχικό σχήμα, αφήνοντας τον Λιβάι Γκαρσία στον πάγκο. Επιλέχθηκε ο Σιντιμπέ αντί του Ρότα για το δεξί άκρο της άμυνας.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ (Κριστιάνο Μπάτσι): Κοτάρσκι, Κουλιεράκης, ίγκνασον, Σάστρε, Σοάρες, Αουγκούστο, Σβαμπ, Κωνσταντέλιας, Α. Ζίβκοβιτς, Νάρεϊ, Ολιβέιρα

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Τζαβέλλας, Βίντα, Σιντιμπέ, Χατζισαφί, Γκατσίνοβιτς, Άμραμπατ, Γιόνσον, Σθμάνσι, Πινέδα, Αραούχο


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0