Football Talk

On air τσακωμός ανάμεσα σε Καν και Ματέους, για την απόλυση του Νάγκελσμαν (video)

On air τσακωμός ανάμεσα σε Καν και Ματέους, για την απόλυση του Νάγκελσμαν (video)
Διάλογο σε -τουλάχιστον- έντονο ύφος είχε ο Όλιβερ Καν με τον Λόταρ Ματέους, στον «αέρα» του Sky Germany.
Η απομάκρυνση του Γιούλιαν Νάγκελσμαν από την Μπάγερν Μονάχου, δεν πάρθηκε από όλους με καλό μάτι. Όχι μόνο ως απόφαση, αλλά κυρίως, στον τρόπο που έγινε.

Μετά τις καταγγελίας του ατζέντη του πρώην κόουτς των Βαυαρών, πως ειδοποιήθηκε πρώτα από τα ΜΜΕ για την απόλυση του πελάτη του κι έπειτα από την Μπάγερν Μονάχου, Όλιβερ Καν και Λόταρ Ματέους είχαν έντονο διάλογο, στον «αέρα» μάλιστα του Sky Germany.

«Σίγουρα κανείς από την Μπάγερν δεν είχε την ευθύνη για τη διαρροή. Δεν είμαστε αυτόχειρες. Ήταν ξεκάθαρο από την αρχή ότι το πρώτο πρόσωπο που έπρεπε να το μάθει ήταν ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν. Δεν θέλεις να πεις σε έναν προπονητή από το τηλέφωνο ότι απολύεται. Τουλάχιστον, δεν είναι αυτό το στυλ μου και δεν είναι ούτε το στυλ της Μπάγερν» δήλωσε ο CEO των Βαυαρών και συνέχισε απευθύνοντας τον λόγο στον Ματέους:

«Σε ρωτάω Λόταρ. Τι εννοείς πραγματικά με το Mia San Mia, όταν υποθέτεις πάντα ότι δεν ισχύει πλέον το Mia San Mia; Απλά το τοποθετείς εκεί και ο καθένας μπορεί να επιλέξει τι σημαίνει».

Η απάντηση του Ματέους ήταν η εξής:

«Όλιβερ, δεν κάνω προσωπικό πόλεμο εναντίον σου. Μπορείς να με καλέσεις οποιαδήποτε στιγμή. Γνωρίζω κόσμο στην Μπάγερν που ίσως δεν ξέρεις ούτε εσύ και τους μιλάω. Δεν είπα ότι πηγαίνει προς το χειρότερο, αλλά ότι διαφοροποιείται», με τον Καν να μην το αφήνει ασχολίαστο:

«Ίσως κάποιος από εμάς υποφέρει από προβλήματα μνήμης. Ακόμα και στην εποχή μας -ίσως μπορείς να θυμηθείς- πάντα υπήρχαν αποφάσεις που δεν ήταν εύκολες και οι οποίες -και αυτό είναι το πιο σημαντικό- έπρεπε να ληφθούν για την επιτυχία του συλλόγου. Και αυτές δεν ήταν πάντα δημοφιλείς. Αλλά γι' αυτήν την υπόνοια ότι δεν διατηρούμε το στιλ της Μπάγερν, θα ήμουν πολύ, πολύ προσεκτικός».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0