Football Talk

Γιουβέντους – Βερόνα 1-0: Σημάδια ανάκαμψης για την «μεγάλη κυρία»

Γιουβέντους – Βερόνα 1-0: Σημάδια ανάκαμψης για την «μεγάλη κυρία»

Δύσκολη νίκη για την Γιουβέντους απέναντι στην «μαχητική» Βερόνα, με τους φιλοξενούμενους να πιέζουν σε όλη την διάρκεια του αγώνα για να πετύχουν ένα γκολ το οποίο τελικά δεν ήρθε ποτέ.

Η Γιουβέντους στα τελευταία παιχνίδια δείχνει να έχει βρει τον τρόπο να παίρνει σημαντικές νίκες ακόμα και όταν δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση. Η νίκη επί της Βερόνα για την 28η αγωνιστική της Serie A με 1-0 αποδεικνύει αυτό ακριβώς. Η «μεγάλη κυρία» πλέον μετράει πέντε συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και στο Europa League.

Ο Ντεπάολι πήγε να βάλει από νωρίς «φωτιά» στο παιχνίδι για λογαριασμό της Βερόνα, αλλά το σουτ που επιχείρησε στο 15’ πέρασε για λίγο άουτ.

Η Γιουβέντους πλησίασε να ανοίξει το σκορ στο 37ο λεπτό αλλά η απευθείας εκτέλεση του Ντανίλο πέρασε για λίγο άουτ.

Το γκολ τελικά ήρθε για την Γιουβέντους από τα πόδια του Κεν. Ο Ιταλός επιθετικός στο 56ο λεπτό παρέλαβε την εξαιρετική πάσα του Λοκατέλι και με δυνατό σουτ έδωσε προβάδισμα στην «μεγάλη κυρία» κάνοντας το 1-0

Ο Τερατσιάνο λίγο έφτασε από το να «παγώσει» τους οπαδούς της «Γιούβε» στην κερκίδα στο 83ο λεπτό. Το σουτ του Ιταλού όμως από τα όρια της μεγάλης περιοχής βρήκε σε ετοιμότητα τον Σέζνι.  

 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Γιουβέντους (Μ. Αλέγκρι): Σέζνι, Γκάτι, Μπρέμερ, Ντανίλο, Κουαδράδο (65' Κόστιτς), Φατζιόλι, Μπαρενετσέα (46' Μιρέτι), Λοκατέλι, Ντε Σίλιο, Μίλικ (60' Ντι Μαρία), Κεν (60' Βλάχοβιτς)

Βερόνα (Μ. Ζαφαρόνι): Μοντιπό, Σετσερίνι, Μαγκνάνι, Νταβίντοφσκιτς, Ντεπαόλι (67' Ντόιγκ), Βελόσο (66' Βέρντι), Ταμεζέ, Φαραόνι (81' Τερατσιάνο), Ντούντα, Γκάιχ, Λαζάνια

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0