Football Talk

ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ 0-1: Μπελάδες για τους Ηπειρώτες, τους «βύθισαν» κι άλλο οι Κρητικοί με μεγάλο διπλό!

ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ 0-1: Μπελάδες για τους Ηπειρώτες, τους «βύθισαν» κι άλλο οι Κρητικοί με μεγάλο διπλό!
Ο ΟΦΗ πέρασε με 1-0 από τους «Ζωσιμάδες» για τη δεύτερη αγωνιστική των play out της Super League, δημιουργώντας... μπελάδες παραμονής στον ΠΑΣ Γιάννινα, που παραμένει χωρίς νίκη από τις 7 Ιανουαρίου!
Ο ΟΦΗ άντεξε στην πίεση του ΠΑΣ Γιάννινα και με το γκολ του Λάρσον, επέστρεψε στις νίκες με ένα πολύ σημαντικό διπλό για την δεύτερη αγωνιστική των play out της Super League. Συνεχίζεται από την άλλη, ο... κατήφορος του ΠΑΣ Γιάννινα στη βαθμολογία, που βρίσκεται πλέον ισόβαθμος με την Λαμία και στο +2 από τον προτελευταίο Ιωνικό. Παράλληλα, παραμένει χωρίς νίκη για ενδέκατο συνεχόμενο ματς!


1ο ημίχρονο

Οι Ηπειρώτες ήταν αυτοί που απειλούσαν συνεχώς την εστία του Μανδά στο πρώτο μέρος (9 τελικές), αλλά οι Κρητικοί ήταν αυτοί που πήγαν με το προβάδισμα στα αποδυτήρια.

Ο Λάρσον στο 20’ με όμορφο τελείωμα έβαλε μπροστά τον ΟΦΗ, από ασίστ του Τσιλιανίδη.

2ο ημίχρονο

Ο ΠΑΣ συνέχισε να ψάχνει το πολύτιμο γκολ της ισοφάρισης και έφτασε πολύ κοντά στο 51ο λεπτό, όταν ο Παμλίδης δεν εκμεταλλεύτηκε την όμορφη σέντρα του Σωτήρη Νίνη και αστόχησε με κεφαλιά. Στο 66’ ήταν η σειρά του ΟΦΗ να πλησιάσει το γκολ, ωστόσο το σουτ του Ντίκο αποκρούστηκε με το πόδι από τον Τσιντώτα. Τρία λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι έχασαν ακόμη μία μεγάλη ευκαιρία, διπλή μάλιστα, με τον Εραμούσπε να βρίσκει δοκάρι και τον Σόρια στο… ριμπάουντ να αστοχεί.

Οι παίκτες του Στάικου επέμειναν κι άλλο  και στο 76' είχαν νέα ευκαιρία με τον Μορέιρα. Τελικά το σκορ δεν άλλαξε, με τον ΟΦΗ να παίρνει το σημαντικό τρίποντο.

MVP

Ο Σουηδός αμυντικός, Έρικ Λάρσον, ήταν ο άνθρωπος που σκόραρε για τον ΟΦΗ και ηγήθηκε στην άμυνα για να έρθει η νίκη.

Η φάση του αγώνα
Πολλές οι χαμένες ευκαιρίες για τον ΠΑΣ, όμως κορυφαία αυτή στο 69' με το δοκάρι του Εραμούσπε και το άστοχο σουτ του Σόρια στην επαναφορά

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων

ΠΑΣ Γιάννινα (Στάικος): Τσιντώτας, Σόρια, Μπορταγκαράι, Εραμούσπε, Πήλιος, Ριένστρα, Γκίνο, Μπιλμπάο, Παμλίδης, Μπάλαν, Μορέιρα

ΟΦΗ (Νταμπράουσκας): Μανδάς, Διαμαντής, Πασαλίδης, Τοράρινσον, Λάρσον, Περέα, Νέιρα, Βούρος, Μπάκιτς, Τσιλιανίδης, Ντίκο


Δημήτρης Γέροντας

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0