Football Talk

Ίντερ – Φιορεντίνα 0-1: Συνεχίζουν ακάθεκτα το νικηφόρο σερί τους οι «Βιόλα» (video)

Ίντερ – Φιορεντίνα 0-1: Συνεχίζουν ακάθεκτα το νικηφόρο σερί τους οι «Βιόλα» (video)

Άλλη μία νίκη για τους «Βιόλα» με «θύμα» αυτήν την φορά την Ίντερ. Η Φιορεντίνα πέρασε νικηφόρα και από το Μιλάνο μετρώντας 8η συνεχόμενη νίκη εντός και εκτός των συνόρων.

Στο «Τζουζέπε Μεάτσα» η Ίντερ υποδέχθηκε την φορμαρισμένη Φιορεντίνα για την 28η αγωνιστική της Serie A. Οι «Βιόλα» πήραν σπουδαία νίκη με 1-0 και συνέχισαν ακάθεκτοι το νικηφόρο σερί τους σε Ιταλία και Ευρώπη. Οχτώ είναι πλέον οι συνεχόμενες νίκες της ομάδας του Ιταλιάνο που φαίνεται να έχει βρει για τα καλά τα «κουμπιά» της ομάδας του.  

 

Κοντά στο να ανοίξει το σκορ έφτασε η Φιορεντίνα αλλά το σουτ του Καστροβίλι στο 14’ βρήκε σε ετοιμότητα τον Ονάνα.

Απάντηση στην ευκαιρία των φιλοξενούμενων έδωσε η Ίντερ στο 21ο λεπτό. Ο Μικιταριάν με μία περίτεχνη ενέργεια μπήκε μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε σε πρώτο και δεύτερο χρόνο δεν ήταν ικανά για να νικήσουν τον Τερατσιάνο.

Ο Καστροβίλι απείλησε ξανά για την Φιορεντίνα στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 48’. Το τρομερό σουτ του Ιταλού όμως από τα όρια της περιοχής πέρασε για λίγο άουτ.

Το γκολ εν τέλη ήρθε για τους «Βιόλα» στο 53ο λεπτό. Ο Καμπράλ έπιασε μία αρκετά καλή κεφαλιά μέσα στην περιοχή με τον Ονάνα να αποκρούει θεαματικά. Η φάση όμως δεν είχε τελειώσει με τον Μποναβεντούρα να παίρνει το ριμπάουντ και με κεφαλιά να κάνει το 1-0

Εκατοστά μακριά από την ισοφάριση βρέθηκε η Ίντερ στο 59’ καθώς το εξαιρετικό μακρινό σουτ του Μπαρέλα «τράνταξε» το δεξί δοκάρι του αντίπαλου κίπερ.

Η Ίντερ έχασε άλλη μία ευκαιρία για να φέρει το ματς στα ίσα στο 74’ με πρωταγωνιστή τον Μπελανόβα. Το σουτ του Ιταλού όμως πήγε πάνω στον ανίκητο για σήμερα Τερατσιάνο

 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ίντερ (Σ. Ιντζάκι): Ονάνα, Νταρμιάν, Ατσέρμπι, Μπαστόνι (63' Ντε Βριλ), Ντάμφρις, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς (78' Τζέκο), Μικιταριάν (78' Ασλάνι), Γκόσενς (63' Μπελανόβα), Λουκάκου, Κορέα (63' Μαρτίνες)

Φιορεντίνα (Β. Ιταλιάνο): Τερατσιάνο, Μπιράγκι, Ιγκόρ, Κουάρτα (46' Μιλένκοβιτς), Ντοντό, Μαντραγκόρα (76΄Μπαράκ), Μποναβεντούρα, Σαπονάρα (66' Σοτίλ), Καστροβίλι (66' Άμραμπατ), Ικονέ (76' Ρανιέρι), Καμπράλ

 
Άγγελος Κρεμαστός


www.bnsports.gr   

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0