Football Talk

Αναστασίου: «Ήμασταν παθητικοί και το πληρώσαμε»

Αναστασίου: «Ήμασταν παθητικοί και το πληρώσαμε»

Στη ψυχολογική και αγωνιστική εικόνα της ομάδας του στάθηκε ο προπονητής του Παναιτωλικού, Γιάννης Αναστασίου μετά την εντός έδρας ήττα της ομάδας του με 3-1 από την Λαμία.

Εντός έδρας ήττα για τον Παναιτωλικό και μάλιστα με ανατροπή από την Λαμία με 3-1, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των Play Out της Stoiximan Super League. Ο προπονητής των γηπεδούχων, Γιάννης Αναστασίου στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι εμφανίστηκε φανερά απογοητευμένος από το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Μερικές φορές κάποια πράγματα είναι δύσκολα να τα εξηγήσεις, είχαμε πει αρχικά ότι θα πρέπει να σταματήσουμε τις σέντρες δεδομένου ότι υπερέχουν στο ύψος, εμείς αφήσαμε εύκολα τη μπάλα στην περιοχή μας. Μετά προσπαθήσαμε με αλλαγές να ορθοποδήσουμε αλλά φάνηκε εκεί ότι δεν ήμασταν ψυχολογικά έτοιμοι, στην ουσία το 2-1 μας τσάκισε με αποκορύφωμα το γκολ στο τελευταίο λεπτό. Τερματίσαμε έβδομοι στην κανονική διάρκεια, θέλουμε να έχουμε καλή εικόνα. Μέχρι το 65' ήμασταν αυτοί που κάναμε πράγματα σωστά, πρέπει να μάθουμε να κάνουμε και άμυνα, ήμασταν παθητικοί όταν χάναμε τη μπάλα και το πληρώσαμε».

www.bnsports.gr   

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0