Football Talk

Μπάγερν Μονάχου - Μπορούσια Ντόρτμουντ 3-0: «Γκάφα» Κόμπελ, κυνικός Μίλερ και ντέρμπι... τέλος! (video)

Μπάγερν Μονάχου - Μπορούσια Ντόρτμουντ 3-0: «Γκάφα» Κόμπελ, κυνικός Μίλερ και ντέρμπι... τέλος! (video)

Ο Κόμπελ έκανε «δώρο» στην Μπάγερν Μονάχου, το πρώτο γκολ στην εποχή Τούχελ, και μέσα σε δέκα λεπτά, ο Μίλερ «τελείωσε» το ντέρμπι κόντρα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ (01/04).

Ιδανικότερο τρόπο για να ξεκινήσει τη θητεία του στην Μπάγερν Μονάχου, δεν θα μπορούσε να φανταστεί ο Τόμας Τούχελ. Υπό τις οδηγίες του για πρώτο ματς, μέσα σε 23' οι Βαυαροί πέτυχαν τρία γκολ κόντρα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ (01/04), στο μεγάλο ντέρμπι της 26ης αγωνιστικής στην Bundesliga.

Στο 13ο λεπτό, ο Ουπαμεκανό έκανε μία βαθιά μπαλιά πίσω από τη γραμμή του κέντρου, ο Κόμπελ βγήκε για να την... καθαρίσει, αλλά εν τέλει, δεν βρήκε την μπάλα όπως θα ήθελε και την έστειλε στα δίχτυα της εστίας του!

Πέντε λεπτά αργότερα (18'), ο Ντε Λιχτ πήρε την πρώτη κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ και ο Τόμας Μίλερ, που βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι, με.... γονατιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Πριν ακόμη «κοπάσουν» οι πανηγυρισμοί, ο ίδιος παίκτης «χτύπησε» ξανά. Στο 23ο λεπτό, εκμεταλλεύθηκε την ασταθή απόκρουση του Κόμπελ στο σουτ του Σανέ και με «ριμπάουντ» έκανε το 3-0.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0