Football Talk

Μαρσέιγ – Μονπελιέ 1-1: Οι φορμαρισμένοι φιλοξενούμενοι δεν σταμάτησαν ούτε στην Μασσαλία

Μαρσέιγ – Μονπελιέ 1-1: Οι φορμαρισμένοι φιλοξενούμενοι δεν σταμάτησαν ούτε στην Μασσαλία

Απρόσμενο στραβοπάτημα για τους «Μασσαλούς»  από την Μονπελιέ στην εντός έδρας ισοπαλία με 1-1. Η Μαρσέιγ πλέον έδωσε μεγάλη ευκαιρία στην Παρί Σεν Ζερμέν να αυξήσει την μεταξύ τους διαφορά, ενώ βλέπει την Λανς να πλησιάζει επικίνδυνα. 

Ολοκληρώθηκε το πρώτο παιχνίδι της 29η αγωνιστικής της Ligue 1 με μια έκπληξη. Η φορμαρισμένη Μονπελιέ ανάγκασε την Μαρσέιγ σε απώλεια δύο βαθμών και έδωσε την δυνατότητα στην Παρί Σεν Ζερμέν να αυξήσει το «μαξιλαράκι ασφαλείας» της. Από την άλλη πλευρά η Λανς έχει σπουδαία ευκαιρία να την πιάσει στην 2η θέση. Η Μονπελιέ κατάφερε «αθόρυβα» να χτίσει ένα αήττητο σερί εφτά αγώνων και εμφανίζεται σε εξαιρετική κατάσταση.   

 

Η Μονπελιέ «σόκαρε» το «Σταντ Βελοντρόμ» και στην πρώτη αξιόλογη φάση του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ. Ο Νορντέν εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την άψογη πάσα του Γουαχί και με έξοχο τελείωμα έκανε το 1-0 στο 13ο λεπτό.

Η απάντηση για τους «Μασσαλούς» ήρθε πριν την λήξη του ημιχρόνου. Μετά από χέρι αμυντικού της Μονπελιέ μέσα στην περιοχή ο διαιτητής με την βοήθεια της τεχνολογίας έδωσε το πέναλτι και ταυτόχρονα μεγάλη ευκαιρία στους γηπεδούχους για την ισοφάριση. Ο Γκεντουζί δεν σπατάλησε αυτό το «δώρο» και έκανε το 1-1 από τα 11 βήματα στο 44’.

Η Μονπελιέ επιχείρησε να ξανά πάρει το προβάδισμα, όμως το εξαιρετικό σουτ του Κχαζρί από τις παρυφές της μεγάλης περιοχής βρήκε σε ετοιμότητα τον Μπλάνκο.   

Στην συνέχεια το παιχνίδι διατηρήθηκε σε χαμηλό τέμπο με λίγες ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες.

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μαρσέιγ (Ι. Τούντορ): Μπλάνκο, Ρόνζιέ, Ζιγκό, Κολάσινατς, Κλάους (76' Καμπορέ), Γκεντουζί (59' Εμπεμπά), Βερετού, Ταβάρες, Μαλινόφσκι (76' Παγέτ), Σάντσες, Βιτίνια (59' Ουντέρ)

Μονπελιέ (Μ. Ντερ Ζακαριάν): Λεκόντ, Σιλά, Κουγιατέ (22' Σακό), Ζουλιέν, Σακό (Τσάτο 46'), Λερουά (76' Φαγιάντ), Σοτάρ, Κχαζρί, Σαβανιέ, Νορντέν (61' Μαβιντίντι), Γουαχί (80' Ζερμέιν)

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0