Football Talk

Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Μπόχουμ 1-1: Χωρίς νίκη για 1,5 μήνα οι γηπεδούχοι, «έσπασε» και η… παράδοση!

Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Μπόχουμ 1-1: Χωρίς νίκη για 1,5 μήνα οι γηπεδούχοι, «έσπασε» και η… παράδοση!

Μετά από πέντε συνεχόμενες εντός έδρας νίκες απέναντι στη Μπόχουμ, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης δεν κατάφερε να κερδίσει για πρώτη φορά μετά από ένα μήνα και έμεινε στο 1-1, στο πρώτο ματς της 26ης αγωνιστικής.

Προσπάθησε, πάλεψε, αλλά ούτε αυτό ήταν αρκετό για να πάρει τη νίκη η Άιντραχτ Φρανκφούρτης απέναντι στη Μπόχουμ, με τους γηπεδούχους να μένουν στο 1-1, να μην κερδίζουν… ούτε τώρα για πρώτη φορά μετά από 1,5 μήνα και να σταματούν την παράδοση πέντε αναμετρήσεων που τους θέλει να επικρατούν της αντιπάλου τους.

 

Πώς φτάσαμε σε αυτό το σημείο; Δύο εντός εστίας τελικές προσπάθειες πραγματοποίησε η Μπόχουμ σε ολόκληρη την αναμέτρηση και το 50% αυτών κατέληξε στα δίχτυα, με τον Ασάνο να ανοίγει το σκορ στο 14ο λεπτό.

Η απάντηση όμως ήρθε άμεσα, καθώς ο Όρντετς υπέπεσε σε πέναλτι και το 12ο γκολ του Κόλο Μουανί είναι γεγονός, με τον Γάλλο να ισοφαρίζει από τη «λευκή» βούλα.

Από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν, ζήτησαν πέναλτι στην φάση του 8ου λεπτού, αλλά στάθηκαν νωρίτερα και τυχεροί, αν αναλογιστεί κανείς πως το σουτ του Στόγκερ στο 71’ κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.

Κάπως έτσι, το 1-1 έμεινε μέχρι τέλους, η Άιντραχτ συνεχίζει στην 6η θέση και στο -4 από την πρώτη πεντάδα, ενώ η Μπόχουμ διατήρησε τη διαφορά πέντε βαθμών από τις ομάδες που υποβιβάζονται, παίρνοντας βαθμό εκτός έδρας για 2η διαδοχική συνάντηση, μετά το «διπλό» επί της Κολωνίας.

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0