Football Talk

Πεπ εναντίον Κλοπ, πράξη 28η: Τα 300 δευτερόλεπτα που τους «ενώνουν», σε στιγμές γεμάτες σεβασμό και ένταση! (video)

Πεπ εναντίον Κλοπ, πράξη 28η: Τα 300 δευτερόλεπτα που τους «ενώνουν», σε στιγμές γεμάτες σεβασμό και ένταση! (video)

Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Λίβερπουλ. Πεπ εναντίον Κλοπ. Κλοπ εναντίον Πεπ. Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα. Η 28η συνάντησή τους πλησιάζει, οι στιγμές που τους… ενώνουν είναι αμέτρητες και η Άρσεναλ αναμένει ένα… δώρο από τον Γερμανό.

Είναι αδιαμφισβήτητα ο βασικός λόγος που το αγγλικό ποδόσφαιρο έχει «γιγαντωθεί». Η αιτία που η Μάντσεστερ Σίτι και η Λίβερπουλ αποτελούν δύο από τις κορυφαίες ομάδες του πλανήτη την τελευταία πενταετία. Και πόσο όμορφο είναι δύο τέτοιοι άνθρωποι να χαρακτηρίζονται μόνο από καλές στιγμές.

Από πολύ μεγάλο σεβασμό ο ένας για τον άλλον, από κρίσιμα ματς που η αδρεναλίνη ήταν τεράστια, από χειραψίες που μας καθήλωσαν και από πανηγυρισμούς που θα μείνουν αλησμόνητοι στο πέρασμα των ετών.

Ο λόγος φυσικά για τον Πεπ Γκουαρδιόλα και τον Γιούργκεν Κλοπ. Τον Γιούργκεν Κλοπ και τον Πεπ Γκουαρδιόλα. Δύο ανθρώπους που εξέλιξαν το άθλημα και πήγαν σε άλλο… επίπεδο τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Την έφτασαν στους 100 βαθμούς, για να είναι σίγουροι, μετά στους 99, στους 98 και τους 97 και στο περσινό «θρίλερ» της τελευταίας αγωνιστικής, χωρίζοντας το «Νησί» σε γαλάζια και κόκκινα «στρατόπεδα».

Επί της ουσίας, σε ένα βίντεο βλέπουμε μπροστά όσα δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε πως λάμβαναν χώρα μεταξύ τους. Φοβερές αναμετρήσεις, δύο νίκες μπροστά ο Γερμανός, πρώτος σε κατακτήσεις ο Καταλανός και κάθε «μονομαχία» τους να μοιάζει με παρτίδα… σκάκι.

Ετοιμαζόμαστε λοιπόν για την 28η πράξη. Ξανά αντιμέτωποι και παρά το γεγονός πως φέτος έχουν διαφορετικούς στόχους, ούτε μία σημασία δεν έχει. Η Λίβερπουλ κέρδισε τη Σίτι, για πρώτη φορά στη σεζόν, στο «Άνφιλντ». Η Σίτι απάντησε με την πρόκριση στο Κύπελλο. Και ετοιμαζόμαστε για την 3η και «φαρμακερή» τους συνάντηση για φέτος…

Στο «Έτιχαντ». Οι «πολίτες» υποδέχονται τους «κόκκινους». Και η Άρσεναλ περιμένει τι μέλλει γενέσθαι, αναμένοντας ένα… δώρο από τον Γιούργκεν Κλοπ!

Δείτε και το... πιο εντυπωσιακό βίντεο:

 
Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0