Football Talk

Εθνική Κορασίδων: 3Χ3 και άνοδος στην League A!

Εθνική Κορασίδων: 3Χ3 και άνοδος στην League A!
Την πρώτη θέση του ομίλου που ισοδυναμούσε με άνοδο στην μεγάλη κατηγορία εξασφάλισε η Εθνική Ομάδα Κορασίδων μετά την επικράτηση με 2-0 των Νησιών Φερόε.
Πρώτες, αήττητες και... αεράτες. Οι «γαλανόλευκες» κορασίδες τερμάτισαν στην κορυφή του πρώτου ομίλου της League B του EURO WU-17, που διεξαγόταν στο LFF Stadium της Λιθουανίας και κέρδισαν την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έκαμψε την αντίσταση του αντίστοιχου των Νησιών Φερόε με 2-0. παίρνοντας δικαιότατα το εισιτήριο για την League A.

Μετά λοιπόν από τη νίκη στην πρεμιέρα κόντρα στη Μολδαβία με 5-0 και το... θρίαμβο απέναντι στις οικοδέσποινες με το ίδιο σκορ, ο κορασίδες του Γιώργου Παπακώστα επικράτησαν και των Νησιών Φερόε με 2-0, κρατώντας ανέπαφη την εστία για ένα ακόμα παιχνίδι.

Στο 21ο λεπτό η Ίβιτς πάτησε περιοχή από τα δεξιά, γύρισε τη μπάλακαι η επερχόμενη Φακίνου τίναξε τα δίχτυα με κοντινό πλασέ σημειώνοντας το 1-0. Στο 68ο λεπτό η Βαλκάνη πήρε την κεφαλιά μετά από κόρνερ της Γιοβάνη και έφτασε μια ανάσα από το να «κλειδώσει» την υπόθεση νίκη με τη Γιάκομπσεν ωστόσο να διώχνει πάνω στη γραμμή. Στο 94ο λεπτό η Γιαννή που είχε περάσει ως αλλαγή στην ανάπαυλα, με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

 

 

Νησιά Φερόε (Εγιόβορ Γιάκομπσεν): Ράσμουσεν, Κάρλσεν (89' Στάινχολμ), Γιάκομπσεν, Γιοχάνεσεν, Ντανιαλσντότιρ, Μίκελσεν (46' Μόρ), Ζαχαριάσεν (73' Μπεργκσντοτίρ), Νταλχάιμ, Γκόντφρεντ, Γιοχάνεσεν.

 

Ελλάδα (Γιώργος Παπακώστας): Πεταλωτή, Κώστα, Βαλκάνη, Κωνιωτάκη (92' Κιουρεξίδου), Παντερή (70' Μαξ), Αργυρίου, Γιοβάνη, Ζαγκλή, Ίβιτς (70΄Σιαφαρίκα), Φακίνου (89' Μούγιου), Λαζαράκη (46' Γιαννή).

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0