Football Talk

Άρης και Βόλος: Με μικρότερο κίνητρο αλλά… σημαντικοί στη μάχη του τίτλου (video)

Άρης και Βόλος: Με μικρότερο κίνητρο αλλά… σημαντικοί στη μάχη του τίτλου (video)

Μετά τη διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, τα Play Off της Stoiximan Superleague επιστρέφουν. Ο τίτλος μοιάζει υπόθεση για τέσσερις, όμως Άρης και Βόλος έχουν τη δυνατότητα να επηρεάσουν την έκβαση των πραγμάτων, ακόμα και αν το βαθμολογικό τους κίνητρο είναι σαφώς μικρότερο.

Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα δώσουν μάχη μέχρι τέλους για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. Κάθε απώλεια βαθμών στις εναπομείνασες αγωνιστικές των Play Off μπορεί να αποδειχθεί μοιραία. Οι άλλες δυο ομάδες, μπορούν έμμεσα να κρίνουν πολλά για τη συνέχεια. Σε καμία περίπτωση πάντως, Άρης και Βόλος δε θα λειτουργήσουν ως «κομπάρσοι» της ιστορίας.

Στην κανονική περίοδο, η ομάδα του Απόστολου Τερζή πήρε βαθμούς μόνο εντός έδρας σε αναμετρήσεις με τους τέσσερις «μεγάλους». Συγκεκριμένα, την τρίτη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλη με τον ΠΑΟΚ και δύο εβδομάδες μετά επικράτησε του Ολυμπιακού με 2-1. Στους υπόλοιπους έξι αγώνες, γνώρισε την ήττα.

Αντίστοιχα, ο Βόλος ,μετρά μια σημαντική νίκη επί της ΑΕΚ στην έναρξη της σεζόν και μια ισοπαλία στο «Γ. Καραϊσκάκης» απέναντι στον Ολυμπιακό, στην τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Έκτοτε, η ομάδα της Μαγνησίας ηττήθηκε σε έξι αναμετρήσεις.



Στην πρεμιέρα της τελικής ευθείας της Superleague, οι δύο σύλλογοι ηττήθηκαν εμφανίζοντας εκ διαμέτρου αντίθετο πρόσωπο. Ο Βόλος υποτάχθηκε στην ανωτερότητα του Ολυμπιακού, δέχθηκε τρία γκολ και δε μπόρεσε να αντιδράσει σε κανένα σημείο του αγώνα. Ο Άρης στο τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ήταν ανταγωνιστικός, προηγήθηκε με γκολ του Πάλμα, όμως δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμά του και γνώρισε την ήττα από τον ΠΑΟΚ.

Απομένουν εννέα αγωνιστικές για τη λήξη του πρωταθλήματος και η συνέχεια μοιάζει αρκετά αμφίρροπη. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον βρίσκεται στην κορυφή, ωστόσο Άρης και Βόλος δεν έχουν τίποτα να χάσουν και είναι πιθανό να αποδειχθούν «x - factors» στην υπόθεση του τίτλου.

Πάνος Κορομηλάς 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0