Football Talk

Το γκολ του Μαρτς, στις 15 Μαρτίου στο 15ο λεπτό, υποψήφιο για γκολ του… μήνα! (video)

Το γκολ του Μαρτς, στις 15 Μαρτίου στο 15ο λεπτό, υποψήφιο για γκολ του… μήνα! (video)

Πρέπει να το πάρει! Ολόκληρο το σύμπαν έχει συνωμοτήσει ώστε το γκολ του Σόλι Μαρτς να αποτελέσει και το καλύτερο του Μαρτίου σε επίπεδο Premier League. Το αξίζει δικαιωματικά…

Είναι ο μήνας του… Πριν από περίπου 20 μέρες, ο Σόλι Μαρτς ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Μπράιτον, αποτελώντας έναν εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών της. Είναι εξαιρετικός, έχει διαδραματίσει κομβικό ρόλο στη μέχρι τώρα πορεία της και θα την εκπροσωπήσει και στο Wembley, στα ημιτελικά του FA Cup απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ωστόσο, το πιο εντυπωσιακό, αναφορικά με την περίπτωση του Τζέσι Μαρτς είναι αυτό που συνέβη πριν από ακριβώς… 15 μέρες. Η Μπράιτον αντιμετώπισε την Κρίσταλ Πάλας και επικράτησε με 1-0.

Στις 15 Μαρτίου του 2023, ο Μαρτς σκόραρε. Στο 15ο λεπτό. Με εντυπωσιακό τρόπο. Και πλέον, εκείνο το γκολ του είναι υποψήφιο για γκολ του Μήνα. Του Μαρτίου. Είναι σουρεαλιστικό. Ο φίλαθλος κόσμος του ποδοσφαίρου του έδωσε τη διάσταση του… Twilight. Θα ήταν υπέροχο να κατακτήσει το βραβείο. Ολόκληρο το σύμπαν έχει άλλωστε συνωμοτήσει για αυτό!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0