Football Talk

Τότι: «Τυχερή η Νάπολι που δεν έχει αντίπαλο, δε μιλάω για τη Ρόμα γιατί θα πουν ότι λέω κάτι λάθος!»

Τότι: «Τυχερή η Νάπολι που δεν έχει αντίπαλο, δε μιλάω για τη Ρόμα γιατί θα πουν ότι λέω κάτι λάθος!»

 Παρά το γεγονός πως φάνηκε σαν να «πικάρει» τη Νάπολι, εντούτοις ο Φραντσέσκο Τότι μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους «παρτενοπέι», ενώ άφησε «αιχμές» για την αγαπημένη του Ρόμα.

Για την επίδοξη πρωταθλήτρια Ιταλίας, Νάπολι, τον προπονητή της αλλά και γενικότερα για θέματα με «ιταλικό χρώμα» μίλησε ο θρύλος της Ρόμα, Φραντσέσκο Τότι, ο οποίος στο τέλος μίλησε με «πίκρα» για τη Ρόμα.

Ο παλαίμαχος άσος ξεκίνησε αναφερόμενος στους «παρτενοπέι»:

«Γνώριζα πολύ καλά πως ήταν μια καλή ομάδα, με εξαιρετικό προπονητή, ένας καλός συνδυασμός. Έκαναν σπουδαία πράγματα και είναι τυχεροί που δεν έχουν κάποιο αντίπαλο να τους κυνηγάει. Εγώ όταν έπαιζα και κάναμε 20 νίκες, είχαμε από πίσω μας την Γιουβέντους ή την Ίντερ με 19. Φέτος αυτό δε συμβαίνει!».

Για τον Ματέο Ρετέγκι που έκανε ντεμπούτο με την εθνική Ιταλίας ο Τότι σχολίασε: «Τον είχα δει σε μερικά βίντεο και με εντυπωσίασε, σωματικά και πνευματικά καθώς επίσης και η σκληρή δουλειά του. Πιστεύω ότι το μέλλον του θα είναι πολύ καλό!»

Ο θρυλικός «Καπιτάνο» μίλησε και για τον Αντόνιο Κόντε, λέγοντας πως έχει πολλές επιλογές για να συνεχίσει την προπονητική, αλλά θα πάρει το χρόνο του για να διαλέξει το καλύτερο μέρος να εργαστεί.

Τέλος, δεν μπόρεσε να μην απαντήσει σε ερώτηση για την αγαπημένη του Ρόμα, αφήνοντας πάντως «αιχμές»:

«Δεν μιλάω για αυτούς, διότι θα πουν ότι έκανα ή είπα κάτι λάθος. Μπορούν να φτάσουν στις θέσεις του Champions League και ελπίζω να τα πάνε καλά στο Europa League, όπου μπορούν να φτάσουν μέχρι το τέλος. Αυτό που μετράει είναι τα αποτελέσματα, τότε αν παίζεις καλά ή άσχημα δεν έχει σημασία!».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0