Football Talk

Ο Σέρχιο Κανάλες τιμωρήθηκε με τέσσερις αγωνιστικές για σχόλια κατά του Ματέου Λαόθ!

Ο Σέρχιο Κανάλες τιμωρήθηκε με τέσσερις αγωνιστικές για σχόλια κατά του Ματέου Λαόθ!

Τέσσερα (από τα επόμενα 12) παιχνίδια της Ρεάλ Μπέτις θα χάσει ο Σέρχιο Κανάλες, αφού η ισπανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου τον τιμώρησε για σχόλια κατά του διαιτητή Ματέου Λαόθ!

Πίσω στις 19 Οκτωβρίου του 2022, ο Σέρχιο Κανάλες αποβλήθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του! Στον αγώνα της Ρεάλ Μπέτις με την Κάδιθ, ο Ισπανός χαφ είδε δις την κίτρινη κάρτα του Ματέου Λαόθ και έφυγε νωρίτερα για τα αποδυτήρια.

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, ο ποδοσφαιριστής της Μπέτις είχε δει την πρώτη κίτρινη επειδή ρώτησε τον Λαόθ πόσο χρόνο καθυστερήσεων θα δώσει (!) και τη δεύτερη επειδή όταν ο ρέφερι του απάντησε «Σκάσε», εκείνος του απάντησε «Γιατί;»

Όλα αυτά φυσικά δεν άρεσαν στον Κανάλες, ο οποίος μίλησε ανοιχτά για τη συγκεκριμένη αποβολή, ύστερα από έναν αγώνα της ομάδας του με τη Βαγιαδολίδ, στις 18 Φεβρουαρίου. Ο 32χρονος εξήγησε πως απέφυγε να μιλήσει με τον διαιτητή μετά το περιστατικό, ωστόσο θεωρεί πως η συγκεκριμένη αποβολή ήταν προμελετημένη!

Τα σχόλια αυτά φυσικά έμαθε η ισπανική ομοσπονδία, η οποία αποφάσισε τιμωρία τεσσάρων αγωνιστικών για τον Κανάλες. Έτσι, ο Μανουέλ Πελεγκρίνι χάνει έναν πολύτιμο παίκτη από τα κρίσιμα ματς με Ατλέτικο Μαδρίτης (02/04), Κάδιδ (09/04), Εσπανιόλ (15/04) και Οσασούνα (23/04) στο δρόμο για την έξοδο στο επόμενο Champions League.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0