Football Talk

Ολυμπιακός: Προπονήθηκε ο Εμβιλά, χαμογελά ο Μίτσελ

Ολυμπιακός: Προπονήθηκε ο Εμβιλά, χαμογελά ο Μίτσελ
Μετά από περίπου ένα μήνα ο Γιαν Εμβιλά επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και τέθηκε στη διάθεση του Μίτσελ για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Άρη. Έτοιμος και ο Μπιέλ, ερωτηματικό ο Χάμες
Αγωνίστηκε για τελευταία φορά στις 25 Φεβρουαρίου, στο εντός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναικό.  Ο τραυματισμός που αποκόμισε στο συγκεκριμένο παιχνίδι αποδείχθηκε σοβαρός και τον κράτησε εκτός για περισσότερο από ένα μήνα, ωστόσο η ώρα της επιστροφής πλησιάζει για τον Γιαν Εμβιλά. Ο Γάλλος μέσος έβγαλε την Πέμπτη χωρίς πρόβλημα όλο το πρόγραμμα της προπόνησης και ουσιαστικά δήλωσε “ετοιμοπόλεμος” για το ματς με τον Άρη την Κυριακή στο “Γεώργιος Καραισκάκης”. Μένει να δούμε αν ο Μίτσελ θα τον βάλει κατευθείαν στην ενδεκάδα ή θα προτιμήσει να του δώσει σταδιακά αγωνιστικό χρόνο.

Στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού βρίσκεται και ο Πεπ Μπιελ που είχε κάποιες ενοχλήσεις τις προηγούμενες μέρες από ένα χτύπημα στα πλευρά, αλλά και αυτός προπονήθηκε χωρίς πρόβλημα την Πέμπτη. Αυτός που παραμένει ερωτηματικό σχετικά με την διαθεσιμότητα την Κυριακή είναι ο Χάμες Ροντρίγκες. Ο Κολομβιανός δεν αγωνίστηκε στο τελευταίο φιλικό της Εθνικής του ομάδας, και αν και δε φαίνεται να έχει κάτι ανησυχητικό, ενδέχεται να προφυλαχθεί στο ματς με τον Άρη ενόψει της συνέχειας. 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0