Football Talk

Ξεκίνησαν τα σενάρια: «Φαβορί η Λίβερπουλ για Μάουντ, ο Κόλο Μουανί απασχολεί τη Γιουνάιτεντ!»

Ξεκίνησαν τα σενάρια: «Φαβορί η Λίβερπουλ για Μάουντ, ο Κόλο Μουανί απασχολεί τη Γιουνάιτεντ!»

Η αγωνιστική δράση επιστρέφει στην Premier League και μαζί της τα σενάρια για μεταγραφές, καθώς από τη μια η Λίβερπουλ δείχνει φαβορί για τον Μάουντ, από την άλλη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ασχολείται με την περίπτωση του Κόλο Μουανί!

Το ποδόσφαιρο επιστρέφει στην Premier League το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Μπαίνουμε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος όμως ήδη οι κορυφαίες ομάδες σχεδιάζουν τα ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Σύμφωνα με τα αγγλικά ρεπορτάζ, η Λίβερπουλ φαίνεται πως είναι πρώτη στην «κούρσα» της απόκτησης του Μέισον Μάουντ. Υπάρχουν αρκετοί «μνηστήρες» για τον άσο της Τσέλσι που δεν έχει χρόνο συμμετοχής ανάλογο της ποιότητάς του, όμως οι "κόκκινοι" είναι πιο κοντά στον παίκτη.

Το αντίπαλο δέος, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχει ως ξεκάθαρο στόχο την απόκτηση ενός κεντρικού επιθετικού. Φυσικά, ο Χάρι Κέιν είναι ο «διακαής πόθος» της διοίκησης, όμως αν η περίπτωσή του δεν προχωρήσει, υπάρχουν εναλλακτικές.

Μια από αυτές είναι ο Κόλο Μουανί. Ο άσος της Άιντραχτ Φρανκφούρτης διανύει μια σπουδαία σεζόν με τη γερμανική ομάδα, μετράει 16 γκολ σε 35 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και φαίνεται πως δεν θα μείνει για πολύ στη γερμανική Bundesliga.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0