Football Talk

Σκωτία - Ισπανία 2-0: Killer ξανά ο ΜακΤόμινεϊ, ξέρανε και τη «φούρια ρόχα»! (video)

Σκωτία - Ισπανία 2-0: Killer ξανά ο ΜακΤόμινεϊ, ξέρανε και τη «φούρια ρόχα»! (video)

Ο φοβερός και τρομερός Σκοτ ΜακΤόμινεϊ, «καθάρισε» και την Ισπανία (28/03, 2-0) πετυχαίνοντας δύο γκολ και χάρισε την πρωτιά στη Σκωτία!

Ο ΜακΤόμινεϊ «ντύθηκε» σέντερ φορ για τη Σκωτία, για δεύτερο σερί παιχνίδι στα προκριματικά του EURO 2024 και... καθάρισε κόντρα στην Ισπανία (28/03, 2-0).

Όπως έπραξε και στην πρεμιέρα, σκόραρε δις και με τα δύο δικά του γκολ, ο χαφ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χάρισε τη νίκη, αλλά και την μοναξιά της πρώτης θέσης του 1ου ομίλου, στη χώρα του.

Παράλληλα, υποχρέωσε την Ισπανία να φύγει με... σκυφτό κεφάλι μετά από 19 (!) σερί παιχνίδια προκριματικών EURO, όπου παρέμεινε αήττητη, ενώ δεν σκόραρε μετά από 16 χρόνια, πέντε μήνες και 21 ημέρες. Συγκεκριμένα από τις 7 Οκτωβρίου του 2006, όταν είχε ηττηθεί με σκορ 2-0 από τη Σουηδία.

Αρχικά, «άνοιξε» το σκορ με κοντινό σουτ, μόλις στο 7ο λεπτό, μετά από ωραίο γύρισμα της μπάλας του Ρόμπερτσον, που πίεσε ψηλά και έκλεψε την μπάλα.

Η Ισπανία δεν μπόρεσε να βγάλει αντίδραση και εν τέλει, έξι λεπτά μετά την έναρξη του 2ου μέρους (51'), βρήκε και δεύτερο γκολ.

Δράστης, ξανά ο ΜακΤόμινεϊ, που «πάτησε» ξανά περιοχή, είδε την μπάλα να στρώνεται μπροστά του και με δυνατό σουτ, σχεδόν από το ύψος του πέναλτι, «κλείδωσε» τη νίκη για τη Σκωτία, διαμορφώνοντας το 2-0 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.



Οι αρχικές συνθέσεις των δύο ομάδων:

Σκωτία (Στιβ Κλαρκ): Γκαν, Πόρτεους, Χάνλεϊ, Τίρνεϊ, Χίκεϊ, ΜακΤόμινεϊ, ΜακΓκρέγκορ, ΜακΓκιν, Ρόμπερτσον, Κρίστι, Ντάικς.

Ισπανία (Λουίς Ντε Λα Φουέντε): Κέπα, Πόρο, Γκαρσία, Μαρτίνες, Γκαγιά, Ρόδρι, Μερίνο, Πίνο, Σεμπάγιος, Ογιαρθάμπαλ, Χοσέλου.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0