Football Talk

Προκριματικά EURO 2024, 7ος όμιλος: «Άνετο» βράδυ για την Ουγγαρία - «Ήρωας» ο Βλάχοβιτς για τους Σέρβους

Προκριματικά EURO 2024, 7ος όμιλος: «Άνετο» βράδυ για την Ουγγαρία - «Ήρωας» ο Βλάχοβιτς για τους Σέρβους

Η Ουγγαρία νίκησε με άνεση την Βουλγαρία από το πρώτο ημίχρονο, ενώ το παιχνίδι μεταξύ των πρωτοπόρων του ομίλου το έκρινε ο Βλάχοβιτς.

Η 2η αγωνιστική για τα προκριματικά του EURO 2024 ολοκληρώθηκε στο 7ο όμιλο, με την Ουγγαρία να περνάει «πάνω» από την Βουλγαρία και από το πρώτο ημίχρονο το σκορ να έχει πάρει διαστάσεις θριάμβου. Το 3-0 του πρώτου 45λέπτου δεν άφησε ουσιαστικές ελπίδες στους φιλοξενούμενους για κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Στο ντέρμπι κορυφής (και ας είναι ακόμα 2η αγωνιστική) οι δύο πρωτοπόροι του ομίλου αναμετρήθηκαν στο Μαυροβούνιο με τους Σέρβους να «δραπετεύουν» με την νίκη χάρης τα γκολ του Βλάχοβιτς.

 

Η Ουγγαρία επιβεβαίωσε από νωρίς τον τίτλο του «φαβορί» και πήρε κεφάλι στο σκορ από το 7ο λεπτό. Ο Βασέι εκμεταλλεύτηκε την «αναμπουμπούλα» μέσα στην περιοχή των Βούλγαρων και με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0.

Ο Σζομποσλάι με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ στο 26’ διπλασίασε τα τέρματα για την χώρα του και έκανε το 2-0 πολύ νωρίς στο παιχνίδι.

Το τρίποντο «κλείδωσε» για την Ουγγαρία πριν την λήξη του πρώτου 45λέπτου. Στο 39ο λεπτό ο Άνταμ πήρε το «ριμπάουντ» μέσα στην περιοχή και με ωραίο τελείωμα έκανε το 3-0.

Ο Σάλαϊ έχασε μοναδική ευκαιρία για ένα τέταρτο γκολ στο 59’ αλλά ο Βούλγαρος κίπερ του είπε «όχι»

Ο Βούζασιτς δημιούργησε την πρώτη αξιόλογη φάση του παιχνιδιού αλλά ο Μαυροβούνιος αμυντικός δεν βρήκε στόχο στην προσπάθεια του μέσα από την αντίπαλη περιοχή.

Η απάντηση για την Σερβία ήρθε στο 29’ με τον Μίτροβιτς. Ο επιθετικός της Φούλαμ όμως εξίσου δεν κατάφερε να βρει στόχο με το σουτ που επιχείρησε να περνάει για λίγο άουτ.   

Το γκολ για τους Σέρβους ήρθε τελικά από τον Βλάχοβιτς στο 81ο λεπτό. Ο επιθετικός της «Γιούβε» με ένα ψύχραιμο πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα για να κάνει το 1-0.

Το παιχνίδι έληξε με άλλη μία «πινελιά» του Βλάχοβιτς ο οποίος έκανε το 2-0 δευτερόλεπτα πριν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

 

Βαθμολογία 7ου ομίλου:

  • Σερβία 2 6 (4-0)
  • Ουγγαρία 1 3 (3-0) 
  • Μαυροβούνιο 2 3 (1-2)
  • Λιθουανία 1 0 (0-2)
  • Βουλγαρία 2 0 (0-4)


Επόμενη αγωνιστική:

Λιθουανία - Βουλγαρία

Μαυροβούνιο - Ουγγαρία

 
Άγγελος Κρεμαστός

www.bnpsorts.gr   

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0