Football Talk

Χατζηδιάκος: «Στόχος μας να βγούμε πρώτοι – Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι»

Χατζηδιάκος: «Στόχος μας να βγούμε πρώτοι – Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι»

Ο Παντελής Χατζηδιάκος έκανε δηλώσεις στον απόηχο της ισοπαλία με την Λιθουανία (0-0), δίνοντας έμφαση στους στόχους της εθνικής Ελλάδος για τα προκριματικά του Euro 2024.    

Ο 26χρονος αμυντικός μεταξύ άλλων δήλωσε πως στόχος της ομάδας στα προκριματικά είναι η πρωτιά, ενώ παράλληλα υποστήριξε πως το ότι δεν σημείωσαν γκολ, ήταν το μόνο αρνητικό που κρατάει από το φιλικό παιχνίδι με την Λιθουανία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του για το ματς: 

«Θα νιώθαμε καλύτερα αν παίρναμε τη νίκη, αν βάζαμε γκολ. Όπως και κόντρα στο Γιβραλτάρ, αν σε αυτά τα παιχνίδια νικήσεις 5-0 ή 6-0, θα δώσεις ένα μήνυμα στον κόσμο, στον εαυτό σου, σε όλους ότι γινόμαστε καλύτεροι παιχνίδι με το παιχνίδι. Το θετικό είναι ότι κρατήσαμε το μηδέν και δημιουργήσαμε πολλές φάσεις, το αρνητικό ότι δεν βάλαμε γκολ δυστυχώς»

   
Σχετικά με τα προκριματικά του Euro 2024:

«Εμείς πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας να βγούμε πρώτοι. Κοιτάζοντας παιχνίδι με το παιχνίδι, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί στο ποδόσφαιρο. Εννοείται ότι για τη 2η θέση είμαστε η Ολλανδία, η Ιρλανδία κι η Ελλάδα. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι και θα δούμε τι θα γίνει. Πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Έρχονται σημαντικά παιχνίδια με πιο δυνατές ομάδες. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κοιτάμε παιχνίδι με το παιχνίδι»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0