Football Talk

«Λύγισε» ο Λημνιός στις δηλώσεις του: «Πέρασα δύσκολα, ταλαιπωρήθηκα πολύ – Ευχαριστώ τον κόσμο για τη στήριξη»

«Λύγισε» ο Λημνιός στις δηλώσεις του: «Πέρασα δύσκολα, ταλαιπωρήθηκα πολύ – Ευχαριστώ τον κόσμο για τη στήριξη»

Ο Δημήτρης Λημνιός στις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού με τη Λιθουανία, αναφέρθηκε στον τραυματισμό του και στα μηνύματα στήριξης που έλαβε από τον κόσμο, όντας εμφανώς συγκινημένος.

Τον περασμένο Ιούνιο, στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με αντίπαλο την Κύπρο, ο Δημήτρης Λημνιός στάθηκε πολύ άτυχος, καθώς υπέστη ρήξη χιαστού. Το διάστημα της αποκατάστασής του ήταν μεγάλο. Ο ίδιος όμως, δεν τα παράτησε ποτέ και πλέον έχει επιστρέψει στο χορτάρι, μπαίνοντας μάλιστα και ως αλλαγή στο 80ο λεπτό στο φιλικό της Εθνικής μας ομάδας κόντρα στη Λιθουανία.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, όταν αναφέρθηκε στο διάστημα όπου απουσίαζε λόγω του τραυματισμού του, ευχαριστώντας παράλληλα τον κόσμο για τη συμπαράσταση που του έδειξε.

«Θέλω να πω ευχαριστώ στον κόσμο που με το χειροκρότημά του μου έδωσε δύναμη μετά από μεγάλο διάστημα που ήμουν εκτός λόγω τραυματισμού. Πέρασα δύσκολα, ταλαιπωρήθηκα πολύ.

Μετά από μεγάλη αποχή, έναν δύσκολο τραυματισμό, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα μου που με στήριξε πολύ, στους συμπαίκτες μου και σε όλο τον κόσμο για τα μηνύματα στήριξης.»

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Τώρα είμαι πάλι πίσω για να βοηθήσω την ομάδα και θέλω να βοηθήσω την Εθνική στο μεγάλο στόχο που έχουμε. Με βοήθησαν πολύ οι φίλοι μου που βρέθηκαν εδώ για να μου δώσουν στήριξη.»

Σχετικά με τον αγώνα ανέφερε: «Αν εξαιρέσουμε το πρώτο τέταρτο, κυριαρχήσαμε στον αγωνιστικό χώρο, είχαμε πολλές ευκαιρίες αλλά θα πρέπει να τις κάνουμε γκολ. Και αυτό γιατί όταν παίζουμε με καλύτερες ομάδες από την Λιθουανία θα έχουμε πρόβλημα. Κρατάμε την καλή μας εμφάνιση και συνεχίζουμε. Θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια.

Το γήπεδο είναι υπερσύγχρονο, μας βοηθάει πολύ, είναι πολύ όμορφο γήπεδο. Το χορτάρι είναι πολύ καλό όπως και η ακουστική

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0