Football Talk

Η πρώην σύζυγος του Χακίμι μίλησε για πρώτη φορά μετά την καταγγελία για βιασμό εις βάρος του

Η πρώην σύζυγος του Χακίμι μίλησε για πρώτη φορά μετά την καταγγελία για βιασμό εις βάρος του

Η πρώην σύζυγος του Ασράφ Χακίμι, μέσω ανάρτησής της στο Instagram, μίλησε για πρώτη φορά δημόσια ύστερα από την καταγγελία εις βάρος του για σεξουαλική κακοποίηση.

Από τα τέλη του Φεβρουαρίου, ο Ασράφ Χακίμι βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση. Μία νεαρή κοπέλα κατέθεσε καταγγελία εναντίον του ποδοσφαιριστή της Παρί Σεν Ζερμέν, με αποτέλεσμα να του ασκηθεί δίωξη από τον εισαγγελέα.

Η πρώην σύζυγος του Χακίμι, Χίμπα Άμπουκ, πήρε θέση για πρώτη φορά μετά από το συγκεκριμένο περιστατικό, με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εκφράζοντας τη συμπαράστασή της για τα θύματα βιασμού.

Σε αυτήν ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Αφού λάβαμε την απόφαση να χωρίσουμε νόμιμα και να σταματήσουμε να ζούμε μαζί εν αναμονή της διαδικασίας του διαζυγίου, μπορείτε να φανταστείτε ότι πέρα από τον πόνο που προκάλεσε ο χωρισμός έπρεπε να αποδεχτώ τη θλίψη.

Πέρα από ένα αποτυχημένο πλάνο που έδωσα το σώμα και την ψυχή μου, έπρεπε να αντιμετωπίσω και αυτή την ατιμωτική πράξη. Χρειαζόμουν χρόνο για να συμφιλιωθώ με αυτό το σοκ.

Κάποιος πρέπει να εμπιστευτεί τη νομική διαδικασία, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη τη σοβαρότητα της κατηγορίας. Ωστόσο, στη ζωή μου, πάντα ήμουν και θα είμαι στο πλευρό των θυμάτων

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0