Football Talk

Αγγλία - Ουκρανία 2-0: «Καθάρισαν» Σάκα και Κέιν, πρωτιά για την ομάδα του Σάουθγκεϊτ! (video)

Αγγλία - Ουκρανία 2-0: «Καθάρισαν» Σάκα και Κέιν, πρωτιά για την ομάδα του Σάουθγκεϊτ! (video)

Νίκη με χαρακτηριστική ευκολία για την Αγγλία απέναντι στην Ουκρανία, με τα «τρία Λιοντάρια» να επικρατούν με 2-0, έχοντας ως απόλυτους πρωταγωνιστές τους Κέιν και Σάκα.

Εξαιρετική εμφάνιση από την Αγγλία απέναντι στην Ουκρανία, με τα «τρία Λιοντάρια» να επικρατούν με 2-0 στο Wembley και να σταθεροποιούνται στην πρώτη θέση του 3ου ομίλου των προκριματικών του EURO 2024. Σκόρερ ξανά ο Χάρι Κέιν, καθοριστικός Μπουκάγιο Σάκα, ντεμπούτο για τον Ιβάν Τόνεϊ!

Πώς όμως φτάσαμε σε ένα τόσο… εύκολο αποτέλεσμα, αναλογικά με την εξέλιξη της αναμέτρησης; Οι φιλοξενούμενοι αποφάσισαν να αφήσουν την μπάλα στα «τρία Λιοντάρια» από το ξεκίνημα της συνάντησης και να επιχειρήσουν απλώς να «χτυπήσουν» στις αντεπιθέσεις, εκμεταλλευόμενοι την ταχύτητα του Μούντρικ.

Ωστόσο, ο επιθετικός της Τσέλσι δεν ήταν επικίνδυνος απέναντι στον Γουόκερ, ο Κέιν προειδοποίησε σε δύο περιπτώσεις, από το 20’ μέχρι και τη συμπλήρωση μισής ώρας και εν τέλει έφτασε τα 55 γκολ με την Εθνική του ομάδα, στο 36ο λεπτό.

Ο Μπουκάγιο Σάκα τον βρήκε με εξαιρετική σέντρα και από εκεί και πέρα, ο φορ της Τότεναμ απλώς έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ ξανά και καταφέρνοντας να σκοράρει για 10ο διαδοχικό παιχνίδι στα προκριματικά του EURO.

Προτού προλάβουν οι Ουκρανοί να συνειδητοποιήσουν τι συνέβη, είδαν την εστία τους να παραβιάζεται για ακόμη μία φορά. Προσωπική ενέργεια και άψογο πλασέ με το αριστερό εκτός περιοχής από τον Μπουκάγιο Σάκα, με τον επιθετικό της Άρσεναλ να έχει συμμετοχή σε 36 γκολ αθροιστικά φέτος, σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο.

Το ματς έμοιαζε να έχει τελειώσει πριν καν… ξεκινήσει το δεύτερο ημίχρονο και πράγματι έτσι ήταν. Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ προέβη σε rotation, με τον Ιβάν Τόνεϊ να κάνει το ντεμπούτο του, το σκορ έμεινε ως είχε και η Αγγλία έκανε το 2/2 στα προκριματικά, ούσα στην κορυφή του ομίλου με χαρακτηριστική άνεση!

www.bnsports.gr



 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0