Football Talk

Λιχτενστάιν – Ισλανδία 0-7: Έβγαλε την υποχρέωση με εφτά γκολ

Λιχτενστάιν – Ισλανδία 0-7: Έβγαλε την υποχρέωση με εφτά γκολ

Άνετη νίκη της Ισλανδίας στο Λιχτενστάιν με 7-0 και πρώτο τρίποντο στον όμιλο.

Το Λιχτενστάιν υποδέχθηκε την Ισλανδία για τη δεύτερη αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024. Ένα ματς του δέκατου ομίλου, που βρήκε την Ισλανδία ως άνετη νικήτρια με 7-0.

Είναι δεδομένο ότι το Λιχτενστάιν είναι η πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου και αν καταφέρει να πάρει βαθμό θα θεωρεί ως μία πολύ μεγάλη έκπληξη.

Οι Ισλανδοί φρόντισαν από πολύ νωρίς να δείξουν τις προθέσεις τους και μόλις στο 3’ μετά από ασίστ του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Άλφρεντ Φινμπόγκασον, ο Όλαφσον έκανε το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι που είχανε μόνιμα την κατοχή και δεν είχαν απειληθεί, είχαν βρει το δεύτερο τους τέρμα με τον Χάροντσον στο 38’, ο οποίος δύο λεπτά αργότερα σκόραρε ξανά, αλλά το γκολ του δεν είχε μετρήσει (οφσάιντ).

Όπως έγινε στο πρώτο ημίχρονο, έτσι και στο δεύτερο, στο τρίτο λεπτό οι Ισλανδοί βρήκαν τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Αυτή τη φορά σκόρερ ήταν ο Γκούναρσον.

Ο ίδιος παίκτης στο 68’ (ασίστ Θορστέινσον) και στο 73΄ σκόραρε άλλες δύο φορές και ολοκλήρωσε το χατ τρικ.

Οι γηπεδούχοι που δεν μπορούσανε να αμυνθούν, είχαν δει την εστία τους να παραβιάζεται άλλες δύο φορές. Μία στο 85’ (Γκούντγιονσεν) και μία στο 87’ (Έλερτσον) για να διαμορφωθεί το τελικό 7-0.

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0