Football Talk

Καζακστάν - Δανία 3-2: Η ανατροπή της χρονιάς «χάλασε» το νέο σόου του Χόιλουντ! (video)

Καζακστάν - Δανία 3-2: Η ανατροπή της χρονιάς «χάλασε» το νέο σόου του Χόιλουντ! (video)
Τι κι αν βρισκόταν με την πλάτη στον τοίχο έως το 73'; Το Καζακστάν έκανε την ανατροπή της χρονιάς κόντρα στη Δανία (26/03, 3-2), βρήκε τρεις φορές δίχτυα σε 16 λεπτά και... ξέρανε τον Χόιλουντ, που ξαναέκανε πάρτι σκοραρίσματος!

Ιστορική ανατροπή από το Καζακστάν! Παρότι βρισκόταν πίσω με 0-2 στο 70ο λεπτό, κατάφερε να γυρίσει «τούμπα» το παιχνίδι κόντρα στη Δανία και να πάρει μία σπουδαία νίκη με 3-2!  Το ασύλληπτο σουτ του Ταγκιμπέργκεν έφερε στο 86’ το ματς στα ίσα, με τον Αϊμπέτοφ στο 89’ να ολοκληρώνει το φοβερό «comeback» των Καζάκων.

Η Δανία αποτελούσε το μεγάλο φαβορί πριν την έναρξη του αγώνα, κάτι που απέδειξε όμως μονάχα στο πρώτο ημίχρονο. Η ομάδα του Χιούλμαντ πήγε στα αποδυτήρια με προβάδισμα ασφαλείας, καθώς προηγόυνταν με 2-0 χάρις σε δύο γκολ του 20χρονου Χόιλουντ (21’ και 35’).

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Καζακστάν βρήκαν τεράστια σωματικά και ψυχικά αποθέματα και πέτυχαν μία σπάνια ανατροπή, την οποία θα θυμούνται για χρόνια! Μείωσε αρχικά στο 73ο λεπτό με εύστοχο πέναλτι του Ζανουτντίνοφ και στη συνέχεια βρήκε δύο πανέμορφα γκολ μέσα σε τέσσερα λεπτά που έφεραν τη μεγάλη νίκη με 3-2, με τον Ταγκιμπέργκεν στο 86ο λεπτό και τον Αϊμπέτοφ στο 89'.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:


Καζακστάν (Αντιέφ): Σάτσκι, Γκαμπίσεφ (34΄Σκβόρτσοφ), Μάλι (46' Γερλάνοφ), Μαρόκιν, Άλιπ, Βορογκοσκίγι, Ζανουτντίνοφ (79' Ισλάμκαν), Μπεϊσεμπέκοφ (83' Νταραμπάγεφ), Ταγκιμπέργκεν, Οράζοφ, Σαμορόντοφ (79' Αϊμπέτοφ)

Δανία (Χιούλμαντ): Σμάιχελ, Μπα (65' Λάρσεν), Κιάερ, Νέλσον, Μάλε (83' Κρίστενσεν), Χόιμπιεργκ, Νόργκααρντ, Γένσεν (65' Μπίλινγκ), Βιντ (88' Μπρέθγουεϊτ), Χόιλουντ, Ντάμσγκααρντ (65' Νταράμι)


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0