Football Talk

Σαλιχάμιτζιτς: «Είχαμε προβλήματα πειθαρχίας με τον Νάγκελσμαν»

Σαλιχάμιτζιτς: «Είχαμε προβλήματα πειθαρχίας με τον Νάγκελσμαν»

Για την απόλυση του Γιούλιαν Νάγκελσμαν μίλησε ο Χασάν Σαλιχάμιτζιτς σε γερμανικό Μέσο.

Στα προβλήματα που υπήρξαν κατά τη περίοδο που καθόταν στον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου ο Νάγκελσμαν, αναφέρθηκε ο Σαλιχάμιτζιτς σε δηλώσεις του στο γερμανικό Μέσο SPORT1.

Ο αθλητικός διευθυντής των Βαυαρών έκανε λόγο για προβλήματα πειθαρχικού χαρακτήρα στα αποδυτήρια, χωρίς όμως να υποτιμήσει την αξία του 35χρονου προπονητή, ενώ παράλληλα έδωσε εξήγηση για τη «βιαστική απόφαση» της απόλυσης του.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την αστραπιαία κίνηση με Τούχελ:

«Το γεγονός ότι ο Τόμας Τούχελ ήταν άμεσα διαθέσιμος, αλλά μιλούσε παράλληλα με άλλους συλλόγους, ανάγκασε την Μπάγερν να δράσει γρήγορα. Οι προπονητές στην ελεύθερη αγορά ήταν λίγοι, αλλά τολμήσαμε αυτό το βήμα από την στιγμή που υπήρχε αυτός».

Για τη διαρροή της υπόθεσης:

«Είμασταν σε διαπραγματεύσεις με τον ατζέντη του Τούχελ συνεχώς Τετάρτη και Πέμπτη (22-23/3), όμως το απόγευμα της Πέμπτης μάθαμε ότι η υπόθεση είχε διαρρεύσει στον Τύπο. Κάτι τέτοιο πρέπει να οφείλεται σε τρίτο πρόσωπο, που μάλλον προέρχεται από την πλευρά του ατζέντη. Η Μπάγερν δεν μπορεί να κατηγορηθεί για κάτι. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε χαμηλό προφίλ και να περιμένουμε για την οριστικοποίηση της συμφωνίας, προτού ανακοινώσουμε κάτι».

Για τον Νάγκελσμαν και τη νοοτροπία του:

«Μετά το παιχνίδι με τη Λεβερκούζεν καθίσαμε κάτω να δούμε τι πάει στραβά. Η αλήθεια είναι πως υπήρξαν αρκετές αποτυχίες από πέρυσι τον Μάρτη. Αν η καμπύλη των επιδόσεων δεν πάρει καμπή προς τα πάνω ή έστω δείξει μικρή ανοδική τάση, κάτι πρέπει να αλλάξεις, να δράσεις.

Ο Νάγκελσμαν έχει μία πιο χαλαρή συμπεριφορά γενικά. Έτσι είναι το στυλ του. Αλλά φυσικά υπήρχαν προβλήματα εξαιτίας αυτού. Προβλήματα πειθαρχικού χαρακτήρα. Παρόλα αυτά παραμένει ένας εξαιρετικός προπονητής».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0