Football Talk

Ανδόρα – Ρουμανία 0-2: Άνετο ξεκίνημα με το δεξί για τους Ρουμάνους! (video)

Ανδόρα – Ρουμανία 0-2: Άνετο ξεκίνημα με το δεξί για τους Ρουμάνους! (video)

Εύκολο πέρασμα της Ρουμανίας από την Ανδόρα, χάρις σε δύο γκολ των Μαν και Άλιμπεκ. Στην πρώτη θέση του 9ου ομίλου μαζί με την Ελβετία, η ομάδα του Ιορντανέσκου.

 
Από την έναρξη του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι έδειξαν πως ήθελαν τους τρεις βαθμούς. Το γκολ του Άλιμπεκ στο 30ο λεπτό ακυρώθηκε ορθά ως οφσάιντ, όμως πέντε λεπτά αργότερα η Ρουμανία προηγήθηκε με κοντινή κεφαλιά του Μαν.

Στο δεύτερο μέρος, η πίεση των Ρουμάνων συνεχίστηκε. Στο 49ο λεπτό, ο Μάριν με εξαιρετική κάθετη μπαλιά τροφοδότησε τον Άλιμπεκ στην πλάτη της άμυνας και αυτός πλάσαρε εύστοχα για το δεύτερο γκολ της ομάδας του.

Η αποβολή του Ρέμπες με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, έκανε ακόμη πιο δύσκολο το έργο της Ανδόρας. Ο Μαρτίνεζ είχε απαντήσεις σε τελικές των Ποπέσκου και Άλιμπεκ και έτσι τίποτα δεν άλλαξε ως το τέλος, με τη Ρουμανία να ξεκινά με το δεξί τις υποχρεώσεις της στον 9ο όμιλο των προκριματικών του Euro 2024.

Ακολουθεί η αναμέτρηση με τη Λευκορωσία (28/3, 21,45), ενώ η Ανδόρα θα φιλοξενηθεί από το Κόσοβο (28/3, 21:45), ψάχνοντας τους πρώτους της βαθμούς στη διοργάνωση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ανδόρα (Άλβαρεζ): Άλβαρεζ, Ρούμπιο, Γιοβέρα, Σαν Νίκολας (86' Γκαρσία), Θέρβος (86' Πουγιόλ), Αλαβέντρα, Ρέμπες, Βάλες Μ. (60’ Γουιλιέν), Μαρτίνεζ (72’ Βάλες Α.), Ρόσας (72’ Κούκου), Βιέιρα

Ρουμανία (Ιορντανέσκου): Ράντου, Ρατίου, Ολάρου (65’ Μάριν), Μπούρκα, Ντραγκούσιν, Μορούταν (72’ Ντόμπρε), Μάριν (65’ Μπαλούτα), Μαν (72’ Ποπέσκου), Στάντσιου (78' Τανάσε), Σορέσκου, Άλιμπεκ

Πάνος Κορομηλάς 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0