Football Talk

Ελλάδα - Σλοβακία 1-1: «Έσωσε» τον βαθμό με τον Κούτσια και έμεινε στην κορυφή!

Ελλάδα - Σλοβακία 1-1: «Έσωσε» τον βαθμό με τον Κούτσια και έμεινε στην κορυφή!

Έμεινε πίσω στο σκορ, αλλά δεν πανικοβλήθηκε η Εθνική μας, που πήρε το 1-1 από τους Σλοβάκους και παρέμεινε αήττητη, ιστορικά, από την u-19 αντίπαλό της, μένοντας στην κορυφή του 5ου ομίλου των προκριματικών του EURO 2024, έστω και σε ισοβαθμία.

Μπορεί η Ελλάδα u-19 να μην εντυπωσίασε με την εμφάνισή της απέναντι στη Σλοβακία, στην 2η αγωνιστική του 5ου ομίλου των προκριματικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, όμως βρήκε τον τρόπο να μην ηττηθεί.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έμεινε πίσω στο σκορ, όμως παρέμεινε ψύχραιμο και με το τελικό 1-1 συνεχίζει την παράδοση που το θέλει να μην έχει ηττηθεί ποτέ από την αντίστοιχη εθνική ομάδα των Σλοβάκων σε πέντε αναμετρήσεις.

Μετά από ένα πρώτο μέρος δίχως ιδιαίτερο θέαμα, οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο σκορ, χάρη στο γκολ του Γκάντιος, ο οποίος σκόραρε για δεύτερη φορά με τη χώρα του σε ισάριθμες αναμετρήσεις, αμφότερες εντός του Μαρτίου.

Ωστόσο, η Ελλάδα δεν επηρεάστηκε από το γκολ του 50ου λεπτού και βρήκε το γκολ που έψαχνε, με τον Κούτσια να ισοφαρίζει στο 67’,  βρίσκοντας δίχτυα για 3η φορά εντός του 2023.

Πιέσαμε, αλλά δεν καταφέραμε να κερδίζουμε, αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή αρκούμαστε στην ισοπαλία, η οποία μας διατηρεί στην κορυφή του 5ου ομίλου, στην ισοβαθμία, βάζοντας τέλος και στις τρεις συνεχόμενες νίκες των Σλοβάκων, σε φιλικά και επίσημα ματς.

Η ενδεκάδα της Εθνικής Νέων: Μοναστηρλής, Γεωργιάδης, Τασιούρας, Καλογερόπουλος, Κεραμίτσης, Τσίκος (65' Σμυρλής), Κυριόπουλος (65' Γκούμας), Συμεωνίδης, Κώττας (65' Σταυρόπουλος), Τζίμας (74' Σπυράκος), Κούτσιας.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0