Football Talk

Αρμενία - Τουρκία 1-2: Γκολάρες, ανατροπή και πρεμιέρα με το... δεξί! (video)

Αρμενία - Τουρκία 1-2: Γκολάρες, ανατροπή και πρεμιέρα με το... δεξί! (video)
Η Τουρκία έφερε «τούμπα» το ματς κόντρα στην Αρμενία (25/03, 2-1) και ξεκίνησε με... τρίποντο τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του EURO 2024.
Η «οβίδα» του Κοκτσού και η πανέξυπνη πάσα του Ουνάλ έβγαλαν τα... κάστανα από τη «φωτιά» για την Τουρκία, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αρμενία (25/03, 2-1) στο πλαίσιο της πρεμιέρας του 4ου προκριματικού ομίλου, στον δρόμο για το EURO 2024.

Ελληνικό «χρώμα» στις εξέδρες, με τη «γαλανόλευκη» να γίνεται αντιληπτή κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής μετάδοσης.

Το σύνολο του Στέφαν Κουντς βρέθηκε από πολύ νωρίς με την πλάτη στον τοίχο, αφού μόλις στο 10ο λεπτό, ο Οζάν Καμπάκ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Ο Ορκούν Κοκτσού, ωστόσο, διόρθωσε την κατάσταση για την Τουρκία στο 35', με ένα φοβερό σουτ εκτός περιοχής.

Η ολική ανατροπή ήρθε στο 64', από τον Κερέμ Ακτούρκογλου. Επί της ουσίας, όμως, το μεγαλύτερο μέρος του νικητήριου γκολ ανήκει στον Ενές Ουνάλ.

Ο τελευταίος έδειξε πως διαθέτει υψηλό ποδοσφαιρικό IQ, εκτελώντας γρήγορα ένα φάουλ στον χώρο του κέντρου, το οποίο έβγαλε τον εξτρέμ της Γαλατασαράι, που είχε μόλις 18 λεπτά στον αγωνιστικό χώρο, σε θέση τετ-α-τετ.

Εκεί, ήταν όλα εύκολα. Με ψύχραιμο πλασέ ολοκλήρωσε την ανατροπή, κάνοντας το 2-1, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αρμενία (Ολεξάντρ Πετράκοφ): Μπεγκλαριάν, Χοβανισιάν, Βοσκανιάν (28' Μικρτσιγιάν, αλλ. 55' Μπαϊραμιγιάν), Χαρογιάν, Αρουτιουνιάν, Τικνιζιάν, Ιβού, Σπερτσγιάν, Ζελαραγιάν (76' Ανταμιάν), Μπριάσκο (76' Μπιτσκτσιγιάν), Μπαρσεγκιάν.

Τουρκία (Στέφαν Κουντς): Γκουνόκ, Καμπάκ, Μπουλούτ, Σογιουντσού, Ντεμιράλ (46' Οζκάν), Καντιόγλου (74' Ελμαλί), Τσαλχάνογλου, Κοκτσού (74' Γιουκσέκ), Ουντέρ, Τοσούν (46' Ακτούρκογλου), Ουνάλ (85' Ναγίρ).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0