Football Talk

ΠΑΟΚ - Φαρούλ Κονστάντα 3-0: Ασταμάτητος και στα φιλικά, με τον Κεντζιόρα σε ρόλο «μαέστρου»! (video)

ΠΑΟΚ - Φαρούλ Κονστάντα 3-0: Ασταμάτητος και στα φιλικά, με τον Κεντζιόρα σε ρόλο «μαέστρου»! (video)
Ο ΠΑΟΚ επικράτησε της Φαρούλ Κονστάντα με σκορ 3-0 (25/03) στην Τούμπα, με τα γκολ των Τόμας, Μπράντονιτς και Γκορντεζιάνι, να κρίνουν την αναμέτρηση.
Ένα γκολ από τον Μπράντον Τόμας και δύο ακόμα που προήλθαν από ασίστ του Τόμας Κεντζιόρα, ήταν αρκετά για τον ΠΑΟΚ, ώστε να επικρατήσει της Φαρούλ Κονστάντα (25/03, 3-0) στην Τούμπα και να συνεχίσει με νίκες, ακόμα και στις φιλικές του αναμετρήσεις.

Πολλά νέα πρόσωπα από τον προπονητή του «Δικεφάλου του Βορρά», Ραζβάν Λουτσέσκου, που έδωσε χρόνο συμμετοχής τόσο σε παίκτες των ακαδημιών, όσο και σε αυτούς της πρώτης ομάδας, που λογίζονται κυρίως ως αναπληρωματικοί.

Ο Μπράντον Τόμας «άνοιξε» το σκορ στο 35ο λεπτό, μετά από εξαιρετική ομαδική προσπάθεια και ασίστ του Νάρεϊ, με τον Μπράντονιτς να κάνει το 2-0 στο 87', μετά από ασίστ του Κεντζιόρα και όμορφο πλασέ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, στο πρώτο των καθυστερήσεων (90+1'), ο Κεντζιόρα έβγαλε μία ακόμα ασίστ, με τον Γκορντεζιάνι να βρίσκει δίχτυα δευτερόλεπτα αφότου πέρασε στον αγωνιστικό χώρο και να διαμορφώνει το 3-0 ως τελικό σκορ της φιλικής αναμέτρησης.


Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς (60' Ταλιχμανίδης), Σάστρε (46' Βιεϊρίνια), Κάργας (90' Τσαούσης), Μιχαηλίδης (90' Μορικέλι), Ράφα Σοάρες (46' Κεντζιόρα), Σβαμπ, Σοάρες (85' Γιαξής), Ελ Καντουρί (67' Μπράντονιτς), Νάρεϊ (46' Ρικάρντο), Τάισον, Τόμας (90' Γκορντεζιάνι).

Φαρούλ Κονστάντα (Γκεόργκε Χάτζι): Μπουζμπούτσι, Λαριέ, Σίρμπου, Γκρόσου, Γκουστάβο, Ντουκουρέ, Κασάπ, Νεντέλτσου, Ποπέσκου, Μοράρ, Ματέους.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0