Football Talk

Σερβία – Λιθουανία 2-0: Νίκη στο ρελαντί με πρωταγωνιστή Τάντιτς

Σερβία – Λιθουανία 2-0: Νίκη στο ρελαντί με πρωταγωνιστή Τάντιτς

Η Σερβία με πρωταγωνιστή τον Ντούσαν Τάντις (γκολ και ασίστ) ξεπέρασε με άνεση το εμπόδιο της Λιθουανίας στα προκριματικά του EURO 2024.

Πρεμιέρα με νίκη έκανε και η Σερβία στα προκριματικά του EURO 2024. Η ομάδα του Ντράγκαν Στοΐκοβιτς πέρασε άνετο βράδυ κόντρα στην Λιθουανία, την οποία και κέρδισε με 2-0. Έτσι, βρέθηκε από το ξεκίνημα στην κορυφή του ομίλου, με το Μαυροβούνιο να ακολουθεί, το οποίο εκκίνησε επίσης με νίκη (1-0 Βουλγαρία).

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Σέρβοι έδειξαν από νωρίς τις διαθέσεις τους και μόλις στο 16’ ο Ντούσαν Τάντιτς σκόραρε για να τους δώσει το προβάδισμα. Οι Λιθουανοί στη συνέχεια δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν και να φέρουν ξανά το σκορ σε ισορροπία, με αποτέλεσμα να δεχθούν και δεύτερο γκολ στο ξεκίνημα του β’ μέρους.

Αυτή τη φορά ο Τάντιτς από εκτελεστής έγινε δημιουργός, με τον Βλάχοβιτς να αξιοποιεί την πάσα του συμπαίκτη του για να διαμορφώσει το τελικό 2-0.

Την επόμενη αγωνιστική το Μαυροβούνιο φιλοξενεί τη Σερβία σε ένα ντέρμπι κορυφής, ενώ η Ουγγαρία θα αντιμετωπίσει τη Βουλγαρία.

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0