Football Talk

Μασούρας: «Να προσπαθήσουμε να κάνουμε την χώρα λίγο καλύτερη, γιατί το αξίζουμε»

Μασούρας: «Να προσπαθήσουμε να κάνουμε την χώρα λίγο καλύτερη, γιατί το αξίζουμε»

Στην τραγωδία που συνέβη στα Τέμπη στάθηκε ο Γιώργος Μασούρας μετά το τέλος του αγώνα της Ελλάδας με το Γιβραλτάρ.

Η Ελλάδα επικράτησε με σκορ 3-0 του Γιβραλτάρ και μπήκε με το δεξί στα προκριματικά του ΕURO 2024. Ο Γιώργος Μασούρας ήταν αυτός που άνοιξε το δρόμο προς τη νίκη και μετά το τέλος του αγώνα μίλησε στον Alpha όπου εκτός από το παιχνίδι, αναφέθηκε και στην τραγωδία των Τεμπών.

«Θα ήθελα να πω συλλυπητήρια στις οικογένειες, θα πρέπει να κάνουμε μεγάλη αυτοκριτική ως άνθρωποι και λαός και να εντείνουμε την κριτική μας σε κάθε κοινωνικό ιστό και ο καθένας από τον τομέα του. Να προσπαθήσουμε να κάνουμε την χώρα λίγο καλύτερη, γιατί το αξίζουμε»

Αναλυτικά οι υπόλοιπες δηλώσεις του Γιώργου Μασούρα:

«Είμαστε στην αρχή, υπάρχει δρόμος, είναι σημαντικό βήμα, ένα από αυτά που χρειάζεται να κάνουμε για να πετύχουμε τον στόχο μας, να προκριθούμε στα τελικά.

Σε αυτά τα παιχνίδια έχεις πολλά να χάσεις και εντός εισαγωγικών τίποτα να κερδίσεις. Είναι τρεις πόντοι που θα μας βοηθήσουν να βρεθούμε στα τελικά μέσω του ομίλου μας».

Για τη δίψα που υπάρχει για την πρόκριση:

«Θέλουμε πάρα πολύ να προκριθούμε, θα δώσουμε και την ψυχή μας. Σίγουρα υπάρχουν δυνατές ομάδες, αλλά έχουμε συνεχόμενη πρόοδο που θα μας βοηθήσει να φτάσουμε εκεί που θέλουμε".

Για την καλή ατμόσφαιρα στην Εθνική:

«Είναι σύνολο παραγόντων, οι προσωπικότητες που έχουμε στην ομάδα, όλοι είναι καλά παιδιά. Έχουμε δημιουργήσει κλίμα που προστατεύουμε. Δεν θα πρέπει να σταματήσουμε τη δουλειά γιατί έχουμε δει παραδείγματα που φτάνουμε κοντά, αλλά στη συνέχεια κάνουμε κάτι λάθος. Δεν θα αφήσουμε τίποτα και κανέναν να το χαλάσει».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0