Football Talk

Εθνική Ελλάδας: Με Γιακουμάκη στην κορυφή η ενδεκάδα εναντίον του Γιβραλτάρ!

Εθνική Ελλάδας: Με Γιακουμάκη στην κορυφή η ενδεκάδα εναντίον του Γιβραλτάρ!

Η αρχική ενδεκάδα της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στο Γιβραλτάρ (24/03, 21:45), θα έχει τον Γιώργο Γιακουμάκη στην κορυφή της επίθεσης.

Αποστολή στο Αλγκάρβε: Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Ο Γιώργος Γιακουμάκης κέρδισε την «κούρσα» για το ποιος θα είναι σέντερ φορ της Εθνικής Ελλάδας, στην πρεμιέρα της στην προκριματική φάση για το EURO του 2024, κόντρα στο Γιβραλτάρ (24/03, 21:45) στο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας.

Ο κεντρικός επιθετικός της Ατλάντα, πλέον, επιλέχθηκε από τον ομοσπονδιακό τεχνικό της «γαλανόλευκης», Γκουστάβο Πογέτ, για να βρεθεί στην «αιχμή του δόρατος», σε ένα επιθετικό σχήμα, με μόλις έναν «κόφτη».

Ο Μανώλης Σιώπης θα αναλάβει τον συγκεκριμένο ρόλο, με τον Τάσο Μπακασέτα να είναι πιο προωθημένος και τον Πέτρο Μάνταλο να είναι ο επικρατέστερος για να συμπληρώσει την τριάδα των χαφ.

Στα άκρα της επίθεσης, θα βρίσκονται οι Γιώργος Μασούρας και Δημήτρης Πέλκας, ενώ την τετράδα της άμυνας θα αποτελέσουν οι Τζορτζ Μπάλντοκ και Κώστας Τσιμίκας, ως δεξί και αριστερό μπακ αντίστοιχα, και οι Παντελής Χατζηδιάκος Κώστας Μαυροπάνος το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Κάτω από τα γκολπόστ θα βρεθεί, όπως αναμενόταν, ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0