Football Talk

Αποθέωση, πάρτι και συγκίνηση Μέσι στη φιέστα της Αργεντινής με τον Παναμά για το Μουντιάλ (video)!

Αποθέωση, πάρτι και συγκίνηση Μέσι στη φιέστα της Αργεντινής με τον Παναμά για το Μουντιάλ (video)!

Από όλα είχε το φιλικό-φιέστα μεταξύ Αργεντινής και Παναμά. Αποθέωση των Παγκόσμιων πρωταθλητών, πάρτι και… συγκίνηση του 800ρη Λιονέλ Μέσι!

Τα ξημερώματα της Παρασκευής (24/03), η εθνική Αργεντινής υποδέχθηκε τον Παναμά σε ένα ματς-φιέστα για την κατάκτηση του Μουντιάλ του 2022!

Το τρόπαιο του Παγκόσμιου Κυπέλλου παρουσιάστηκε στο Μονουμεντάλ μπροστά σε περισσότερους από 80.000 φίλους της Αργεντινής. Ο Λιονέλ Μέσι ήταν φυσικά το πρόσωπο της βραδιάς. Ο αρχηγός της Αλμπισελέστε παρουσίασε το τρόπαιο στο κοινό εν μέσω αποθέωσης.

Ύστερα, κατά την παρουσίαση των δυο ομάδων, και έχοντας μαζί του στον αγωνιστικό χώρο τους γιούς του, δάκρυσε μπροστά στα όσα βίωναν τα μάτια του, στις μαγκιές εικόνες και τα συνθήματα των συμπατριωτών του!

Όσο για το ματς; Η Αργεντινή νίκησε με 2-0 χάρις τα γκολ του Αλμάντα (78’) και… Μέσι φυσικά (89’). Ο 35 ετών αστέρας έφτασε τα 800 γκολ καριέρας με μια αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ!

Μάλιστα στο τέλος του αγώνα, όλοι οι παίκτες του Παναμά έσπευσαν ένας-ένας να βγάλουν μια φωτογραφία με τον «μάγο» από το Ροσάριο!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0