Football Talk

Αντιδράσεις από την Ένωση Συντακτών της Πορτογαλίας για τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Αντιδράσεις από την Ένωση Συντακτών της Πορτογαλίας για τον Κριστιάνο Ρονάλντο
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις σε συγκεκριμένο μέσο, προκαλώντας την αντίδραση των αθλητικών συντακτών της Πορτογαλίας.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έσπασε για ακόμα μια φορά όλα τα ρεκόρ στην πρεμιέρα των προκριματικών του EURO 2024 κόντρα στο Λιχτενστάιν (4-0), ωστόσο στην συνέντευξη τύπου αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις σε συγκεκριμένο μέσο προκαλώντας την αντίδραση της Ένωσης Συντακτών.

Πρόφαση του Πορτογάλου σουπερστάρ ήταν η δυσαρέσκειά του για κάποια δημοσιεύματα του συγκεκριμένου μέσου τα οποία τον αφορούσαν.

Η σχετική ανακοίνωση των αθλητικών συντακτών της Πορτογαλίας αναφέρει:

«Ενημερωθήκαμε πως ο ποδοσφαιριστής Κριστιάνο Ρονάλντο ειδοποίησε μέσω της ομοσπονδίας πως δεν θα απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων του συγκεκριμένου Μέσου. Η Ένωση Αθλητικών Συντακτών της Πορτογαλίας γνωρίζοντας πως δεν είναι η πρώτη φορά που κάτι τέτοιο συνέβη, θεωρεί αυτή τη συμπεριφορά λανθασμένη και ανούσια.

Μια συνέντευξη Τύπου πρέπει να είναι ανοιχτή σε όλους τους δημοσιογράφους και πρέπει να έχουν όλη τη δυνατότητα να υποβάλουν ερωτήσεις. Η εθνική Πορτογαλίας δεν είναι εξαίρεση αλλά και επειδή μιλάμε για μια νέα εποχή στην ομάδα μας, θα ήταν καλό να κάνουμε μια νέα αρχή. Θα πρέπει οι δύο πλευρές να βρουν μια λύση, ώστε να αφήσουμε πίσω μας αυτή την άσχημη κατάσταση. Η Ένωση Συντακτών είναι διαθέσιμη για να βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση
»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0