Football Talk

Ιταλία - Αγγλία: Ναπολιτάνοι «καταζητούν» τον Άγγλο οπαδό που προσέβαλε τη μνήμη του Μαραντόνα!

Ιταλία - Αγγλία: Ναπολιτάνοι «καταζητούν» τον Άγγλο οπαδό που προσέβαλε τη μνήμη του Μαραντόνα!
Μέγιστη ύβρις για τη Νάπολι και την πόλη από Άγγλο οπαδό που προσέβαλε τη μνήμη του... Θεού της, Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. Φόβοι για κυνηγητό - «Επικηρυγμένος» ο Βρετανός για τους Ναπολιτάνους.
Σχετικά Άρθρα
Και το... φυτίλι που οι Αρχές της Νάπολι φοβόντουσαν, το έβαλε ένας φίλος της Αγγλίας, προσβάλοντας ότι πιο ιερό έχουν στον ιταλικό Νότο, όσον αφορά το ποδόσφαιρο. Ήταν που ήταν το κλίμα τεταμένο, με τον Βρετανό να ρίχνει και άλλο «λάδι» στη φωτιά.

Ο εν λόγω φίλος των «Τριών Λιονταριών» λοιπόν που έκανε το ταξίδι για τη Νότια Ιταλία, απεικονίζεται στα social media να κρατά σημαία της χώρας του, η οποία φέρει μήνυμα που προσβάλει τη μνήμη του... Θεού των Ναπολιτάνων, Ντιέγκο Μαραντόνα.
Πιο συγκεκριμένα, η συγκεκριμένη σημαία έγραφε: «Ο Ντιέγκο είναι στο κουτί», υπονοώντας το φέρετρο. Όπως ήταν επόμενο, με την κινησή του αυτή άνοιξε... πόλεμο με τους φανατικούς των «παρτενοπέι», ξεσηκώνοντας για τα καλά τους Ναπολιτάνους. Ορισμένοι από αυτούς μάλιστα έφτασαν στο σημείο να προσφέρουν μέχρ και χρηματικό ποσό σε όποιον εντοπίσει τον αυθάδη Άγγλο, γεμίζοντας τα social media με απειλητικά για τη σωματική του ακεραιότητα μηνύματα.

www,bnsports.gr  
 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0