Football Talk

Καζακστάν - Σλοβενία 1-2: Ασίστ ο Τσέριν και νίκη με ανατροπή για τους Σλοβένους! (video)

Καζακστάν - Σλοβενία 1-2: Ασίστ ο Τσέριν και νίκη με ανατροπή για τους Σλοβένους! (video)
H Σλοβενία με βασικούς τους Τσέριν και Βέρμπιτς έκανε την ανατροπή στο Καζακστάν, νίκησε με 2-1 και ξεκίνησε με το «δεξί» τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Euro
Νικηφόρα πρεμιέρα και μάλιστα με ανατροπή πραγματοποίησε στον 8ο προκριματικό όμιλο του Euro 2024 η Σλοβενία, η οποία επικράτησε 2-1 στην έδρα του Καζακστάν.

Oι «πράσινοι» Τσέριν και Βέρμπιτς αγωνίστηκαν βασικοί, με τον πρώτο να έχει και ασίστ. Ο Άντραζ Σπόραρ και ο Κούρτιτς του ΠΑΟΚ έμειναν εκτός αποστολής όντας ανέτοιμοι.

Οι Καζάκοι προηγήθηκαν στο 24' με την κεφαλιά του Σαμορόντοφ. Ωστόσο, η Σλοβενία ανέβασε στροφές στο δεύτερο μέρος και έφτασε στην ισοφάριση με το «καλησπέρα». Συγκεκριμένα, στο 47' ο Τσέριν εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά, με τον Μπρέκαλο να πετάγεται στο πρώτο δοκάρι στέλνοντας με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα . Το τελικό 1-2 διαμόρφωσε στο 78' ο Βιπότνικ με εξαιρετικό πλασέ στην κίνηση.
Ο Άνταμ Τσέριν αγωνίστηκε σ' όλο το παιχνίδι, με τον Βέρμπιτς να ξεκινάει και εκείνος βασικός, αλλά να γίνεται αλλαγή στο 70'.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0