Football Talk

Προσινέτσκι: «Μίλησα με τον Άρη για να αναλάβω από το καλοκαίρι»

Προσινέτσκι: «Μίλησα με τον Άρη για να αναλάβω από το καλοκαίρι»
Σε συζητήσεις με την πλευρά του Άρη για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου ήρθε ο Ρόμπερτ Προσινέτσκι.
Είναι δεδομένο πως ο Άρης θα κινηθεί για προπονητή το προσεχές διάτημα ενόψει της νέας σεζόν και ο ίδιος ο Ρόμπερτ Προσινέτσκι ανέφερε πως συζήτησε με την πλευρά των «κιτρίνων» τις προηγούμενες μέρες.

Πιο συγκεκριμένα, ο 54χρονος Κροάτης ανέφερε στην ιστοσελίδα «sportklub.n1info.hr» πως συζήτησε με τους Θεσσαλονικείς το ενδεχόμενο να αναλάβει τις τύχες του Άρη από την νέα σεζόν, τονίζοντας μεταξύ άλλων ποως πλέον περιμένει την απάντηση των «κιτρίνων».

«Ήμουν στην Ελλάδα, συζητήσαμε, αλλά δεν έχω κάτι συγκεκριμένο να δηλώσω. Με κάποιον τρόπο οι δημοσιογράφοι το ανακάλυψαν, αν και θα ήταν καλύτερο να μην γινόταν γνωστό. Είμαι διαθέσιμος προπονητής και είναι μια κατάσταση η οποία με ανησυχεί και δεν με κάνει να νιώθω άνετα. Οπότε, μιλάω με διάφορα κλαμπ, κάτι θα προχωρήσει και κάτι άλλο όχι», υπογράμμισε αρχικά ο Κροάτης προπονητής και πρόσθεσε: «Περιμένω την απάντησή τους. Σε τέτοιες διαπραγματεύσεις υπάρχει και η πιθανότητα της συμφωνίας αλλά κι αυτή της διαφωνίας. Η προοπτική είναι να αναλάβω από το καλοκαίρι του 2023», είπε ο Βαλκάνιος τεχνικός.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0