Football Talk

Φίλιπ Λαμ: «Η Παρί Σεν Ζερμέν μοιάζει με πολυκατάστημα πολυτελείας, ο Μέσι ήταν απελπισμένος στο Μόναχο!»

Φίλιπ Λαμ: «Η Παρί Σεν Ζερμέν μοιάζει με πολυκατάστημα πολυτελείας, ο Μέσι ήταν απελπισμένος στο Μόναχο!»

Δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του ο Φίλιπ Λαμ, με τον πρώην αρχηγό της εθνικής Γερμανίας να λέει πως η Παρί Σεν Ζερμέν μοιάζει με... πολυκατάστημα πολυτελείας, ενώ εξήγησε πως ο Λιονέλ Μέσι έδειχνε απελπισμένος στο ματς με τη Μπάγερν Μονάχου.

Καυστικότατος αλλά και ειλικρινής ήταν σε δηλώσεις του για την Παρί Σεν Ζερμέν, ο Φίλιπ Λαμ. Ο Γερμανός πρώην μπακ στης Μπάγερν Μονάχου μίλησε σε αγγλικό μέσο και είπε διάφορες... ωραίες ατάκες για τους Παριζιάνους.

«Αυτή η εξαιρετικά ακριβή ομάδα μοιάζει με πολυκατάστημα πολυτελείας, που παρουσιάζει πολύτιμα εκθέματα που όλοι θαυμάζουν, αλλά κανείς δεν μπορεί να αντέξει οικονομικά!» είπε ο Λαμ και συνέχισε "Τα άτομα στην Παρί δεν ξέρουν πως να σκοράρουν ένα γκολ ομαδικά και γενικά πως να συνεισφέρουν".

Ο παλαίμαχος δεξιός μπακ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο Κατάρ: "Το Κατάρ επενδύει εκατομμύρια στην ΠΣΖ. Πολιτικά η στρατηγική λειτουργεί, αλλά σε αθλητικό επίπεδο η ομάδα είναι μια απογοήτευση!"

Τέλος, μίλησε και για τον Λιονέλ Μέσι, για τον οποίο είπε πως ήταν απελπισμένος στο παιχνίδι με τη Μπάγερν στο Μόναχο: "Ο Μέσι έδειξε κάποιες στιγμές της έξτρα κλάσης του στο Μόναχο. Αλλά οι ικανότητές του αναπτύσσονται χωρίς λόγο, στόχο, κατεύθυνση. Ο Μέσι ήταν αβοήθητος και απελπισμένος!".

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0