Football Talk

Απίθανο σκηνικό στην Αίγυπτο - Διαιτητής εξέτασε επίμαχη φάση από κινητό τηλέφωνο, ακύρωσε γκολ και τιμωρήθηκε επ΄ αόριστον! (video)

Απίθανο σκηνικό στην Αίγυπτο - Διαιτητής εξέτασε επίμαχη φάση από κινητό τηλέφωνο, ακύρωσε γκολ και τιμωρήθηκε επ΄ αόριστον! (video)
Τι κάνεις όταν δεν έχεις VAR και η αντίδραση όλων σε κάνει να πιστέψεις ότι κάτι δεν έπεσε στην αντίληψή σου; Ένας διαιτητής στη δεύτερη κατηγορία της Αιγύπτου εξέτασε μία επίμαχη φάση βλέποντας το ριπλέι από κινητό τηλέφωνο, αποφάσισε βάσει αυτού και αποκλείστηκε επ' αόριστον από τον πρώην αρχιδιαιτητή στην Ελλάδα, Βίτορ Μέλο Περέιρα.
Απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα σε μια αναμέτρηση στη β' κατηγορία της Αιγύπτου με τον... πέλεκυ να πέφτει βαρύς για τον «άρχοντα» του αγώνα λόγω μιας απόφασης που πήρε. Για να είμαστε πιο ακριβείς για το λόγο που την πήρε.

Ο διαιτητής λοιπόν Μοχάμεντ Φαρούκ διεύθυνε τον αγώνα της Σουέζ με την Αλ Νασρ όταν οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης τα τελευταία λεπτά. Οι πάικτες της Σουέζ όμως διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον ρέφερι για χέρι αντιπάλου. Εκείνος μετά από πιέσεις, απομονώθηκε, πήρε ένα κινητό τηλέφωνο και είδε το ριπλέι της φάσης από εκεί. Βάσει αυτού αποφάσισε να ακυρώσει το γκολ για παράβαση της επιτηθέμενης ομάδας.
Αφού λοιπόν δεν υπήρχε VAR και εκείνος δεν ήταν σίγουρος, έφτιαξε ένα... αυτοσχέδιο. Έλα όμως που προφανώς κάτι τέτοιο όσο άδικο και αν είναι δεν προβλέπεται και ο αρχιδιαιτητής στην Αίγυπτο έγινε «έξω φρενών». Στην χώρα της Βόρειας Αφρικής, ο επικεφαλής ορισμών και διαιτησίας εκεί είναι ένας παλιός γνωριμός μας, ο Βίτορ Μέλο Περέιρα, ο οποίος είχε διατελέσει αρχιδιατητής στην Ελλάδα και αντικατέστησε τον ιανουάριο τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Ο Πορογάλος λοιπόν τιμώρησε όλη τη διαιτητική ομάδα επ΄ αόριστον από τους ορισμούς και την αγωνιστική δράση.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0